PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Receiver'lara yazılım atmak

Sayfa : [1] 2

Antioksidan
02-05-05, 19:12
Umarım Petriçli arkadaş bu konuda bizlere yardımcı olacaktır :)

petricli
04-05-05, 17:06
Elimden geleni yapmaya çalışırım. Özellikle Baftec (benim receiverim bu marka) marka receiverler konusunda uzmanlaştım artık. Diğerlerini de arar bulur öğrenirim. :)

ozansevinc
27-12-05, 03:57
:146
Sayın Petriçli,
Siz uydu konusunda deneyimlisiniz galiba. ben de evde uydu kullanıyorum ama bazı bilgi eksiklerim var.
Uydu görüntüsünü 2. ve 3. Televizyona aktarmak konusunda ne düşünüyorsunuz? yalnız ben aynı kanalı seyretmekten bahsetmiyorum. video skart çoğaltıcılarla aynı görüntüyü çoğaltmak değil amacım. diğer TV'den de farklı kanal izlensin istiyorum. yani genelde çokkatlı evlerde bu sorun oluyor. veya apartman katında oturup da aynı uydudan başka Televizyonda da izlemek isteyenler oluyor. mutfakta yatak odasında. başka receiver almadan aynı receiver üzerinden,receiver'ın çıkışına ya da girişine bi alet takıp başka böyle bişey var mı? mümkün müdür?
ben elektronikçiler çarşısında gezerken sordum araştırdım.bi adam bana bi cihaz gösterdi.ama o alet, sadece hazır görtüyü kablosuz olarak aktarma cihazı. benim istediğim görüntü aktarmak değil.bir uydunun görüntüsünü başka TV'ye vermek. ve farklı kanalı izlemek.
çok şey mi istiyorum? :61
İyi günler.

petricli
27-12-05, 12:36
Sayın Ozansevinç,

Sizin istediğiniz şeyi bende araştırdım ama ne yazık ki bulamadım. Televizyon ve bilgisayarımda aynı receiverla farklı kanallar seyretmek istemiştim. :(

Ne yazık ki ben bulamadım. Bulursanız lütfen banada haber verin.

Saygılar,

ozansevinc
27-12-05, 15:51
:-)
Evet uydularda elektronik sistemler henüz tam gelişmedi.
gelişmesi için, bi 10 yıl falan beklenmesi gerkiyor sanırım.uydu olayı öyle çok bilinen ve kullanılan bişey değil.artık insanlar daha çok uydu kullanır oldular ama uydu teknolojisi henüz yerien oturmuş değil.
mesela GSM sektörü 5-10 yılda zirve doruk noktasına ulaştı diyebiliriz.
valla ne olacak bu teknolojinin hali? :61

Ozan'dan İstek:
Sayın Site Yöneticileri: "şu gülen suratların bikaç çeşidini daha çıkarın da ortalık şenlensin biraz. iki tane gülen surat var.diğerleri somurtuyor.gülen surat lazım bize.somurtan değil.hadiiyi çalışmalar."
:61