PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 yıl sonra dünya için büyük tehlike

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Engin ol
02-03-07, 00:04
Arkadaşlar dünya için, çok büyük telikeye sadece beş yıl kaldığını ,bu gün özel bir radyoya konuk olan. Doğa bilimleri başkanı ,sayın Zafer Murat Çetintaş canlı yayında açıkladı.
Ben bu habara inanıyorum.

Açıklamalara göre, 5 yıl sonra 2012 yılı nisan ayında,dünyamız kara delikten geçerek ,yörünge değiştirecek, buzullar tamamen yok olup, denizler 5 ila 6 veya 7 metre yükselerek birçok kara parçası sular altında kalacağı ,başta ingiltere olmak üzere bazı kıtalar sular altında kalacağını,dünyanın yörüngesinin değişeceği,kaçınılmaz sonuç olduğunu açıkladı.

Bunun böyle olduğunu tüm bilim adamlarının yıllardır bildiğini ancak halka açıklama yapmaktan kaçındıklarını,hatta bazı bilim adamlarının açıklamaya kalktığı zaman, susturulduğunundan bahsetti.

İddiaya göre dünyanın bu değişiminden,en az türkiye zarar göreceğini,ve kara delikten geçiş sonunda,ekvetor çizgisinin türkiyeden geçeceğini.bilim adamlarının matamatiksel hesaplarla çok iyi bildiğini söyledi.

Bu sebeplerle,türkiye ye daha çok önem verdiklerini, bazı ülkelerin konsolosluklarının yerlerini değiştirerek, istanbulda sağlam zeminli yüksek kısımlara taşımaya başladıklarını, hatta taşıdıklarınıda söyledi.

Semtin isiminide söyledi ama şimdi hatırlıyamadım.
bir örnek vererek amerika ve israil konsolosluğu bu sebeple yer değiştrdiğini örnek verdi.
Hatta bu sebeplerden dolayı bazı ülkeler aydan parseller hesabına çalıştıklarınıda ekledi.

Karadelikten 2012 yılının nisan ayının 12 sinde başlayıp, 4 gün süreceğini bu dört gaünün felaket günleri olduğunu,4 gün sonunda ise dünya çok büyük bir değişkliğe uğruyacağını hatta kıtalar yeniden şekilleneceğini,kıtaların yerlerinde bile kaymalar olarak,kıtaların yerlerinin değişeceğini söyledi.

Bu sonuçları olacağı, kutsal kitapların hepsindede bildirildiğini , evrenin yaratılışı matamatiksel hesaplarla yaratıldığını kutsal kitaplardanda anlıyoruz dedi.
Bu olay "10 000" yılda bir olcağı hesaplamalarla ortaya çıktığını söylüyor.

Kaynak: Bu sabah basın saatinde,Morel efemde Sırrı Er'in poroğramınada konuk olarak katılan Sayın,Zafer Murat Çetintaş,Doğa bilimleri başkanı.

Bu haber ürkütücü değigilmi?
bunu arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Bu haberden ben büyük kaygı duymakta olduğumuda söylemek istiyorum.
Gerçekten 5 yıl sonra dünya için çok büyük tehlike bu olsa gerek.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda varmı?.

Hürmet ve saygılarımla,

felitsa
02-03-07, 00:46
Arkadaşlar dünya için, çok büyük telikeye sadece beş yıl kaldığını ,bu gün özel bir radyoya konuk olan. Doğa bilimleri başkanı ,sayın Zafer Murat Çetintaş canlı yayında açıkladı.
Ben bu habara inanıyorum.

Açıklamalara göre, 5 yıl sonra 2012 yılı nisan ayında,dünyamız kara delikten geçerek ,yörünge değiştirecek, buzullar tamamen yok olup, denizler 5 ila 6 veya 7 metre yükselerek birçok kara parçası sular altında kalacağı ,başta ingiltere olmak üzere bazı kıtalar sular altında kalacağını,dünyanın yörüngesinin değişeceği,kaçınılmaz sonuç olduğunu açıkladı.

Bunun böyle olduğunu tüm bilim adamlarının yıllardır bildiğini ancak halka açıklama yapmaktan kaçındıklarını,hatta bazı bilim adamlarının açıklamaya kalktığı zaman, susturulduğunundan bahsetti.

İddiaya göre dünyanın bu değişiminden,en az türkiye zarar göreceğini,ve kara delikten geçiş sonunda,ekvetor çizgisinin türkiyeden geçeceğini.bilim adamlarının matamatiksel hesaplarla çok iyi bildiğini söyledi.

Bu sebeplerle,türkiye ye daha çok önem verdiklerini, bazı ülkelerin konsolosluklarının yerlerini değiştirerek, istanbulda sağlam zeminli yüksek kısımlara taşımaya başladıklarını, hatta taşıdıklarınıda söyledi.

Semtin isiminide söyledi ama şimdi hatırlıyamadım.
bir örnek vererek amerika ve israil konsolosluğu bu sebeple yer değiştrdiğini örnek verdi.
Hatta bu sebeplerden dolayı bazı ülkeler aydan parseller hesabına çalıştıklarınıda ekledi.

Karadelikten 2012 yılının nisan ayının 12 sinde başlayıp, 4 gün süreceğini bu dört gaünün felaket günleri olduğunu,4 gün sonunda ise dünya çok büyük bir değişkliğe uğruyacağını hatta kıtalar yeniden şekilleneceğini,kıtaların yerlerinde bile kaymalar olarak,kıtaların yerlerinin değişeceğini söyledi.

Bu sonuçları olacağı, kutsal kitapların hepsindede bildirildiğini , evrenin yaratılışı matamatiksel hesaplarla yaratıldığını kutsal kitaplardanda anlıyoruz dedi.
Bu olay "10 000" yılda bir olcağı hesaplamalarla ortaya çıktığını söylüyor.

Kaynak: Bu sabah basın saatinde,Morel efemde Sırrı Er'in poroğramınada konuk olarak katılan Sayın,Zafer Murat Çetintaş,Doğa bilimleri başkanı.

Bu haber ürkütücü değigilmi?
bunu arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Bu haberden ben büyük kaygı duymakta olduğumuda söylemek istiyorum.
Gerçekten 5 yıl sonra dünya için çok büyük tehlike bu olsa gerek.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda varmı?.

Hürmet ve saygılarımla,
--------------------------------------------------------------------------
Not: üstdeki usanotebook kom. yazısı nerden eklendi anlıyamadım.yetkililer bu kom site yazısını kaldırırlarsa sevinirim.
Çünkü burası otamatik olarak kendiliğinden eklendi.Forumda teknik bir hatamı var nedir anlıyamadım.
Düzeltmeye bu kısım için girdim.
Hürmetler.
--------------------------------------------------------------------------

haberde okuduğum kadarıyla dünyanın 5 yıl sonra bir karadelik geçeceği söyleniyor.bildiğim kadarıla ve araştırdığım kadarıyla dünya bir yana değil bizim güneş sistemiz bir kara deliğin içinden geçmeye kalksa güneş sistemimizden tek toz kalmaz.yani demek istediğim karadelikler o kadar basit şeyler değil.

bana kalırsa dünya bir karadeliğin içinden geçmeye kalksa, ilk olarak yörüngesinden çıkar daha sonra karadeliğin muazzam kütle çekimi etkisinde hızlanmaya başlar.olay ufkunu geçtikten bir kaç saniye sonra ise tekillik denen ve sonsuz yoğunlukta bir nokta olan karadeliğin merkezine düşer.tabi eğer çıkarsa diğer taraftan çıktığını biz göremeyiz. karadeliğin içine düşmeden önce dünya toz haline gelir...

saygılar....

göktürk
02-03-07, 00:59
Haberin dogru ama karadelikten gecmek kismini yanlis anlamis olabilirsin, karadelikden gecmemize daha cok var yanliz günesimizin bulundugu galeksi cenberi karadelikle düz hizaya giricek bunu etkisi cok büyük olucagini hesapliyorlar birde marduk geliside var 2012 de.

felitsa
02-03-07, 01:05
Haberin dogru ama karadelikten gecmek kismini yanlis anlamis olabilirsin, karadelikden gecmemize daha cok var yanliz günesimizin bulundugu galeksi cenberi karadelikle düz hizaya giricek bunu etkisi cok büyük olucagini hesapliyorlar birde marduk geliside var 2012 de.

marduğu biliyorum. ama ben takip ettiğim kadarıyla böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum hatta size13nisan 2029 da dünyaya çok yakın bir göktaşı geçeceğini ve çarpma olasılığınında 1/5560 olduğunu söyleyebilirim.

dediğim gibi 2012 de güneş sistemimiz bir karadelikle aynı hizaya geleceğini ilk defa burda duydum.ama yine söyleyeyim karadelikler muaazam yapılardır etkisi sadece dünyada kıtaların yerlerinin değişmesi ile kalmaz.

eğer kaynak gösterebilirseniz araştıralım.

saygılar...

göktürk
02-03-07, 01:43
Marduk dini metinlerde anlatildigi gibi burak erdemde bu konuya iyildi, benim yazilarimi takip edersen geriye dogru galeksimizi karadelik resimlerinide izlersin.