PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufonun Yapısı

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Erdemmm41
03-06-07, 22:07
Arkadaşlar yıllardır hepimiz görürüz ufoları diğer deyişle uçan daireler. Bunların yapısı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı. Bir ufonun motorunun yapısı nasıldır? Kullandıkları yakıt nedir? Ufoların bilmediğimiz diğer özellikleri nelerdir? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Paradigma
04-06-07, 11:59
Bahsettiğiniz anlamda bir "ufo" yoktur. Ama uzaylı vardır. :)

göktürk
07-06-07, 23:04
Güzel bir konu pradigma ufo yok ama uzaylı var demiş, civ civ var ama yumurta yok demek gibi bir şey bu.
Tarih boyunca her devletin arşiflerinde ufo hakkında bir çok bilgi vardır bunların en çoğunu teşkil eden 400 senelik italyan arşifidir, avusturalyada kömür madeninde saklanmış 1500 senelik iki ufo ve son asırdaki gözlemler temaslar kaçırılan insanlar madenlerde çalıştırılmak üzere bunlar resmi bilgilerdir.
Birde dünya yapısı ikinci dünya savaşında yapılmasına almanlar tarafından başlatılmış ufolar vardır bu ufolar seslidir turbo dizel motorlarla çalışır 18 lik lezer topları vardır elekturo manyatik alan yayan jeneretörleride vardır ingiliz uçaklarına yaklaşarak elektirik sistemlerini çok defa felc etmiştir, daha sonralarda da ingiliz ve fıransız ufo ları da yapılmıştır. fakat gerşek ufo sessiz ve kozmik enerji emerek çalışır gerçek ufo motorları nasıl çalıştığı internet sitelerinde bilgi vardır.

Paradigma
08-06-07, 14:43
Güzel bir konu pradigma ufo yok ama uzaylı var demiş, civ civ var ama yumurta yok demek gibi bir şey bu.
Tarih boyunca her devletin arşiflerinde ufo hakkında bir çok bilgi vardır bunların en çoğunu teşkil eden 400 senelik italyan arşifidir, avusturalyada kömür madeninde saklanmış 1500 senelik iki ufo ve son asırdaki gözlemler temaslar kaçırılan insanlar madenlerde çalıştırılmak üzere bunlar resmi bilgilerdir.
Birde dünya yapısı ikinci dünya savaşında yapılmasına almanlar tarafından başlatılmış ufolar vardır bu ufolar seslidir turbo dizel motorlarla çalışır 18 lik lezer topları vardır elekturo manyatik alan yayan jeneretörleride vardır ingiliz uçaklarına yaklaşarak elektirik sistemlerini çok defa felc etmiştir, daha sonralarda da ingiliz ve fıransız ufo ları da yapılmıştır. fakat gerşek ufo sessiz ve kozmik enerji emerek çalışır gerçek ufo motorları nasıl çalıştığı internet sitelerinde bilgi vardır.
Ben bu iddialara inanmadığımı söylemek istiyorum. Ama Dünya'nın dışında bir yaşam alanı olabileceğini de inkar etmiyorum.

göktürk
08-06-07, 21:26
Ben 5 defa ufo gördüm ikisine de ağilemde şahit birde atmosfere yanarak ışıkla giren ufolarıda hemen U çizerek tekrar çıkışlarını da defalarca seyrettim, ama bu sefer tedbir aldım istediyim kamerayı buldum çünkü kölünden kızlarım iki tana aldı 350 eyro sigara paketi büyüklüyünde taşıması çok kolay çünkü geceleri teloskopumla gökyüzünü taradığım anlarda kamerayıda açık tutabilirim eyer yakalarsam buraya yüklerim.
İkincisi sizi biraz merakdan kurtarayım 1970 lerdeki istanbul şehri büyüklüyünde 3 tane uzay gemisi görünmez olarak bir yörüngede bulunmakda yanlız benim bilmediyim şu vardır güneşle dünya arası bir yörüngedemi yoksa dünya ile jupiter arasında bir yörüngedemi, okuduğum bilim kitaplarından birinde nasanın bunlardan birinin görünmez duruma geçerken yakaladığını yazmaktaydı.
Yoksa konu dışına çıkacak olursak dünya insan türlerini incelemek gerekirse tek bilincin ürünü olmadığımız ortaya çıkar.