Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarinsiz Umut
Icimde var hala umidim; cekiyorum kirik kuregimi, bir dalgaya daha eristigim anda yeni umutlarin dogdugunu gormek icin
Gunes yansiyor mavi deniz suyuna, fakirlere zenginligi gostermek icin, zenginlere fakirlerin berbat halini.
Sonra esrarengiz bir buzdagina rastliyorum, koku coktan erimis kaymis deniz'in diger alanlarina
Yetismek icin cekiyorum bir daha kuregi, kaybolan duygularimi bulmaya giderken sel oluyor duygularim ve cigerlerime dolarak beni boguyor. Yalnizligimi yalniz birakmami sagliyor yasamima son vererek.
Bir ugultuya kulak misafiri oldum habersiz
Acaba beni animsayanda varmidir?
Yuregimden oluk oluk kan akiyor, caresizim, tensizim, korumasizim.
Urkuyorum zaman zaman gok'un guruldemesinden, simsegin siddetli bicimde cakismasindan.
Yokum uzun sure belkide bir daha gelmemek uzere, bekliyorum seni karanlik bir kosede. Hasretini ancak orada giderebiliyorum bir sigara ve viski sisesiyle. Havanin sogumasi uzerine titriyorum ama isinamiyorum seni dusunerek, sicakligini hissetmeden isinmama neredeyse imkan bulunamiyor. Bir ates'in yakinlarda yakildigini goruyorum, tinerci cocuklarin atesin etrafini sarisi, kol-kola ic-ice girmeleri huzunlendiriyor beni; aklima sen geliyorsun ve yine kosemden hic kimildamadan usumeye terk ediyorum kendimi.
Kabuslarimdan feryat ederek uyaniyorum ve yine aklimda sen ve yataktaki teninin kokusu etrafimi sariyor, oyle'ki kabustanda beter. Timarhanedeki duvarlara delice yazdigim siirleri karalamaya basliyorum, senden geriye hic birsey kalmasini istemiyorum. Seni unutarak akil sagligima kavusacagimi zannediyorum ama seni kaybetmenin getirdigi dusunce beni dahada vahsilestiriyor, ihtirasim artiyor ve siddetli sekilde transa ve cildirisa geciyorum.
Galiba ben sizofreniden bir omur boyu timarhaneligim...
Ben ve Zerrin kimlik denetimindeyken:
Adin boyle yaziliyor degilmi Z E R I N?
Hayir, bir harfi eksik bunun.
Oyle ya zaten bende bilincli olarak eksik yazdim.
Peki ama neden?
Hatira anittan daha onemli oldugu icin elbette.
Nasil yani, ikiside benzer anlamlar tasimiyor mu?
Hayir anit gecicidir, akilsizin biri put diye yiktirir, fakat hatira kalicidir zihinlerimizde asla degismeyecek sekilde yer edinir.
Maalesef buralarda resmi anitlar gecerli, hatiralar yok sayilmakta.
--|-|--
Deklansor'e dokundugumda itiraf esnasindaki yuz ifadeni cekecegim. Bana aci cektirdigini itiraf edecek kadar cesaretlimisin?
Hayir senden kacmak korkularimdan uzaklasmakti.
Neden ben o kadar korkunc bir adammiyim?
Hayir, aksine cok cekicisin. Yanina yaklasip gozlerine baktigimda olacaklardan korkuyorum; film kopacak !
LiberterKedi
22-02-08, 14:22
Ben bir pervazım dışarıya bakan,
sokağınızı gözlemleyen bir pervazım.
Ben dışarıya açılan bir kapıyım,
fakında olmayan bir çok kişinin
hergün arşınladığı bir kapı.
Ben bir pencereyim
içerisi havalansın diye
kanatları öylesine hiddetli bir şekilde açılan bir pencere.
Ben dipsiz bir kuyuyum,
içerisine ne atarsanız atın
dolduramayacağınız bir kuyu
Ben artık bir ölüyüm,
anlayamadıklarınız içerisinde,
kendi dünyasında,
yeraltından sizleri izleyen bir ölü
Ben bencilim artık.
İstemeyerek beni bu anlayışa
mahkum eden sizlerden kaçan
bir bencilim.
vBulletin® v3.6.11, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.