Orijinalini görmek için tıklayınız : ''İstanbul'da Alın Teri''
İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği serginin açılışında konuşan Ara Güler, bir fotoğraf makinesi ve gözleri olduğunu ifade ederek, "1950'lerden beri ve hatta daha öncesinden itibaren hep sizin için etrafa baktım, şimdi bu baktığım ve çektiğim şeylerin sergisini burada göreceksiniz" dedi.
http://www.cnnturk.com/KULTUR_SANAT/DIGER/haber_detay.asp?PID=116&haberID=435105
"Ben yaşayan adamın fotoğrafını çekerim. Manzara çekmem, manzara fotoğraf değildir. Manzara, bir şeyin yeniden kaydıdır. Yenilik değildir. Bir insanın bir anının yakalanması o zaman değer taşır benim için. Ben insanlı yaşayan fotoğraf çeken adamım. Boşluk beni ilgilendirmiyor"
En çok sevdiğim kısım burasıydı, yaptığının bilincinde olunması, aracın amaç edildiği bu günlerde en çarpıcı açıklama olsa gerek.
Metroda sabahlıyabiliriz artık:)
Bu gün metroda hayli vakit geçirmeme neden oldu bu fotoğraflar doğrusu ne yalan söyleyeyim usta harikalar yaratmış.
purplerain
07-03-08, 22:00
Acilen gidip görmek lazım=) Metroda açılması bir yandan iyi bir yandansa ters olmuş bence. Sanırım gri bir durum ne siyah diyebilirim ne de beyaz.
Uzun zamandır metroyla yolculuk yapmamıştım bu vesileyle görmüş olurum aslında gayet iyi bir fikir sonuçta kaç kişi fotoğraf veya resim sergilerini takip ediyor bu ülkede?
vBulletin® v3.6.11, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.