Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıvı sabunlar
arkadaş konuyu nereye getirmiş baksanıza...ben hacışakirde çalıştım 1 yıl kadar...şirketin %90'ı amerikalılara ait..israile yardım eder mi etmez mi bilinmez ama benim bildiğim de şu: evyapda da birçok çalışan akrabalarım olduğundan biliyorum:evyap bir yahudi firmasısır..şimdi bir yahudi mi israile yardım eder hristiyan mı?bence bu evyapın yani signal arko ve duru başlığı altındaki ürünleri pazarlayanların hacışakire attığı bir iftiradır...bu araştırmaya açık bir konu...evyapın sahibini araştırın isterseniz...
Ben de sıvı sabun kullanıyorum hiçbir şekilde zararını görmedim bu içine atılan maddeye göre degişir sabunun içinde bulunan kostik fazla konulursa cilde o zaman zarar verir böyle kaliteli markalara atılan çamurdur bu.
Dün bir sağlık personelinden duydum.
Sıvı sabunların %90 ı zararlı diye. Ph değeri 5.5 in üzerinde vey altında kalan sabunlar cilt için zararlıymış. En sağlıklı sabun olarak bildiğimiz beyaz sabunu kullanmamızı önerdi.
Siz ne dersiniz.
Bana biraz gerçek dışı gibi geldi, bu anlattıklarınız, ben daha iyi temizlediğini okumuştum daha önce...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.