PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzaylılar için Vatikan start verdi.

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

göktürk
17-05-08, 18:45
Bunlar din meselesi istersen sende bende bir dilekçeyle musevi dinine geçeriz.

oguzoglu
17-05-08, 18:56
Musevilik, sevgili oguzoglu; bildiginiz gibi irka dayali bir din oldugundan oldukca muhafazakardir. Ben de merak ediyorum bu konularda ne diyecekler.
Tv de görmüstüm; yahudi hahamlari, yagmur duasina ucakla cikiyorlar ve ucakta kalosuz telefonlarla allaha yagmur duasi ediyorlardi...

Tam bir Paradoks bu; sevgili gezer...

Durağanlığın sembolü gibi...

orkan
19-08-08, 04:05
Havanda su dövme mevzuları :)

Sadece kilisemi?

Museviliğede uyar Müslümanlığada uyar. Alemler falan varya hani! oradan doğru şeyettimde ondan dedim öyle!

gizemnur
30-08-08, 00:33
Olayı dini boyuta çekmeyi yine başarmışsınız. Yoksa uzaylılarda mı müslüman? Ben ihtimal vermiyorum. Onlar olsa olsa yahudidir. Baksanıza dünya piyasasını kimler elinde tutuyor. Eğer teknik anlamda bizden daha gelişmiş bir medeniyet varsa kesin yahudilere bilgi taşıyor olmalılar.
Ancak ben bir konu hakkında görüş bildirmek istiyorum. Bu platformda sayın Göktürk arkadaşımıza karşı çıkmışımdır. Lakin uzaylıların var olup olamayacağı konusunda düşünme aşamasına geldiğimi belirtmeliyim. Belki bizim dünyalılar çok gelişmiş bir teknolojiye ulaştı ve geri kalmış ya da gelişmekte olan toplumların haberi yok. Diğer bir olasılık da uzaylıların varlığı...
Gördüğüm nesnenin etkisinden halen kurtulmuş değilim. Eğer bu nesneyi tek ben görmüş olsaydım, zihin yanılsaması diyebilirdim. Gökyüzünden 22:30- 24:00 saatleri arasında dağın arkasına düşen bir ateş topu...Birkaç dakika sonra ışıltı kayboluyor. Ard arda ikikez gördüğüm bu nesnenin varlığı hakkında kimsenin bilgisi yok. Sabahında düştüğü noktaya gittiğimizde hiç bir ipucu bulamadım. Dağlık bir bölgeye inmişti. Hani güneş kızılımsı bir hal alır batarya onun gibi düştü... Ateş topu olsaydı, o bölgede yangın çıkardı... Hala düşünüyorum. İşaret fişeği olabilir mi? yoksa ufo mu sayın göktürk

civanmayk
30-08-08, 01:03
Dinlerin yönünü güçlü devletler belirler bence yani kabaolmasın ama parası olan konuşacak