Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosyal Faşizm (Sosyalist Faşizanlık )
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
Bakın bu uslübunuza karşı gerçekten cevap vermememek için elimden geleni yapıyorum! Lütfen sınırlarınızı zorlamayın. Haddinizi bilin!
Söylediklerinizi gerekçelendirin nerede faşistlik yapmıştır acaba İşçi Partisi?
dostukla...
İşçi Partisi attığı her adımda faşizm yapar. Solcuyum der ama ne gariptir ülkücü çetelerle kol kola diz dizedir. Her nedense derin devletin tüm kirli işlerinde İP vardır. İP, Türkiyenin en tehlikeli partisidir. Zamanında Mussoloni de solcuyum dedi ama faşizm yaptı. Demek ki solcu faşist de oluyormuş:)
İşçi Partisi attığı her adımda faşizm yapar. Solcuyum der ama ne gariptir ülkücü çetelerle kol kola diz dizedir. Her nedense derin devletin tüm kirli işlerinde İP vardır. İP, Türkiyenin en tehlikeli partisidir. Zamanında Mussoloni de solcuyum dedi ama faşizm yaptı. Demek ki solcu faşist de oluyormuş:)
Gerekçelendirmeden kurulan hiç bir cümleye elimden geldiğince cevap vermiyorum vermiyeceğim. Söylediklerinizi önce bir gerekçelendirin öyle bakalım.. Sloganlara zaman harcayamayız...
Faşist: Yalnız farklı düşünceyi değil, düşüncenin sahibini de yoketmek ister. Çoğu zaman bunu yapar; yada yapılması için yol gösterir; dar bakış açısı sahibidir; o kadar ki şakadan dahi anlamaz; Faşist herkesi kendine benzetmek ister; o ne dinliyorsa o dinlenecek, o ne okuyorsa o okunacak, o ne yiyorsa o yenecek !!! Farklılıklara yaşama şansı vermez, bunu doğallık olarak değil tehlike olarak algılar...
Bu benim faşizm tanımım !!!
Bu tanıma göre davranan müslümanıda, liberalide, ülkücüsüde, sosyalistide benim gözümde faşisttir !!!
Gerekçelendirmeden kurulan hiç bir cümleye elimden geldiğince cevap vermiyorum vermiyeceğim. Söylediklerinizi önce bir gerekçelendirin öyle bakalım.. Sloganlara zaman harcayamayız...
Gerekçelendiriyoruz ya efendim; Hitler ve Musollini de sosyalizmin sözlüğünü kullanarak faşizme yatmamışlarmıydı ?
1. Kızıl Elma Koalisyonu dolayısıyla İP liler ülkücülerle neden işbirliği yaptı?
2. İP liler neden özgürlüklere karşı çıkıyor. Örneğin anadilde eğitim.
1. Kızıl Elma Koalisyonu dolayısıyla İP liler ülkücülerle neden işbirliği yaptı?
2. İP liler neden özgürlüklere karşı çıkıyor. Örneğin anadilde eğitim.
İşçi Partililer ülkücülerle koalisyon falan yapmadı. İşçi Partisi'nin 'Emperyalizme Karşı Vatan Savunması' mitingine İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı ve bir kaç arkdaşı katıldılar. Daha sonra bu insanlar Mhp'den ihrac edildi, şuanda sanırım bazıları İşçi Partisi üyesi oldular.
Yani ülkücülerle koalisyon falan yok.
Anadil meselesine gelince. Herkes anadilini özgürce konuşabilmelidir. Anadilinin eğitimini alabilmelidir. Üniversitelerimizde Kürt Dili ve Edebiyatı bölümleri açılmalıdır. Bunlar İşçi Parti'sinin herzaman savunduğu şeyler. Fakat anadilde eğitim almak resmen bölücülüktür. Bu ülkenin bölünmesini istememekte mi faşizmdir?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.