Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf Yarışması (3)
'06 yılında fotoğraf yarışmaları yapılmış, bakıyorum da "fotoğrafa gönül verenler" konusu oldukça popüler görünüyor. Bu arkadaşların üçüncü bir yarışma içerisine girebileceklerini düşünüyorum. Eğer sizler de benimle aynı fikirdeyseniz bu geleneği sürdürebiliriz, aradan epeyi zaman geçmiş, bir öncekilerle de karşılaştırabiliriz. Kimin hangi kareden neyi aldığını tartışmak konu için daha verimli olacak kanımca. Böylelikle kopyala yağıştır anlayışını çürütüp üzerinde fikir yürüttüğümüz, sadece "mükemmel" demekle kalmayıp tartışabildiğimiz bir bölüm oluşabilir ..
Bence de güzel bir fikir :)
Hem eğlenceli de olur,belki insanlar birbirine dalaşmayı bırakıp,birazdan olsun eğlenirler,hem de güzel fotoğraflar ortaya çıkar.
Şiir yarışması gibi bunu da devreye sokabiliriz,nabız yoklayıp.
Bence de uygun.
siteye konacak fotolar bir ön elemeden sonra buraya konursa, daha anlamli olur saniyorum..
Secimin nasil olabilecegi üzerine bir yöntem konursa, kaliteli fotograf sergisine dönüsebilir.
Bu projenin desteklenmesini canı gonulden istiyorum.Syn kinem'i bir kez daha hırslı gordum.Alenen meydan da okumuş. :D Tanıdığımdan bilirim..En iyisiyle yoneteceğinden de eminim. Dergi de forumda başardıklarından belli..
Umarım syn kinem destek ve katılım da bulacaksın.
rikimikipiki
15-09-08, 03:51
"karpuz soyma sanatı" şeklindeki bir sloganla gerçekten güzel bir organizasyon olabilir.
katılımcı arkadaşlar kaliteli fotoğrafları ve de "işte o an"lık lirik yazılarıyla Kinem arkadaşımıza başvurabilir.
şimdiden teşekkürler.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.