PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Algı !..

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8

petricli
07-06-05, 19:12
Madde bir algı mı?

Zaman ve mekan bir algı mı?

Herşey beyine gelen sinyallerden mi ibaret?

Yoksa beyinde bir algı mı?

Acaba algılarda bir algı mı?

ugurozaltn
03-09-05, 13:01
sorularınızın tümüne de evet diyorum.
kendi yaşadığım bir olayı yazmak istiyorum
rüyamda uyumuşum ve hayret bir şey rüyada uykudan uyandım yani rüya içinde rüya gördüm.
belki sizde yaşamışsınızdır, kelimelerle ancak bu kadar anlatılabiliyor, yaşayınca insana çok tuhaf geliyor.

ben şöyle düşünüyorum
bir düşünceyim, düşünce içinde bir düşünceyim
o düşüncede daha kapsamlı bir düşünce içinde, bu böyle iç içe sürüp gidiyor.her düşünce bir alttaki düşünceyi düşünüyor.geriye doğru en tepeye gidince Aklı Evvel veya Ruhu Azam veya Hakikat-ı Muhahammedi olarak ifade edilen sonsuz ve sınırsız mutlak Tek e dayanıyor.
sevgiler

ilker
03-09-05, 15:56
bende rüyamda rüya gördüğüm anlar oldu sayın ugurozaltn.

rüyamdan uyandığımda ise kendimi tekrar rüyamda olduğumu hissettim. Elimi ısırdım ve acı hissetmedim sonra bizim evde dolaşmaya başladım bilinçli bir şekilde rüya olduğunu bildiğim halde evde dolaşıyordum. etraf çok net değildi şuanki kadar ne değil hatta biraz karanlıktı ama rüyaydı sonrada uyandım.

ugurozaltn
03-09-05, 17:05
Sayın İlker
yaşadığınız olaya benzer bir olay bende yaşadım.
Bu olay sanırım yakaza denilen uyku ile uyanıklık arasında olan ve parapsiklogların astral seyahat dedikleri şeyi minik bir ölçüde evin içinde yaşamışsınız.
Bunun büyük ölçeklilerini yaşayan şehirler arası tanıdıklarının sevdiklerinin evlerine seyahat edenler olduğu yazılmakta.Demekki sizde de o frekans bir ölçüde açık.

ilker
03-09-05, 17:14
bu olayı birkaç kez daha yaşadım sayın ugurozaltn.

Yine bir keresinde rüyamda uyandım ama uyanmadığımı anladım. Belki size saçma gelecek ama yine elimi ısırdım acı hissetmedim rüyada olduğumdan emindim ve ölmeyeceğimi bildiğimden evin camını kırarak aşağıya atladım sanırım o an yada biraz sonra uyandım.