![]() |
| ||||||||||||||||||||
Haber | Ltfen Kurallar Okuyunuz. Yeni yelerimizin Dikkatine! Uyarlar ve Uyar Puanlar
Yazyaz letiim | ||||||||||||||||||||
| "Seviyenin olmad yerde ne zgr dnce, ne de demokratik bir ortam oluabilir." | |||||||||||||||||||||
| Yazyaz Forum'a hogeldiniz. Bir dakikanz ayrarak Trkiye'nin en zgr platformuna ye olabilir ve hemen yararlanmaya balayabilirsiniz. ye olmak iin ltfen tklaynz... |
| |||||||
| Grsel Sanatlar Resim, fotoraf, heykel ve dier grsel kltrel etkinlikler |
![]() |
| Seenekler |
| | #1 (permalink) |
| Admin ![]() yelik tarihi: Aug 2006 Bulunduu yer: istanbuL
| Sanata gönül verenler baþlýðýný fotoðraf konusuna kaydýrdýk sanýrým ilgilenenleri de görünce fotoðraf baþlý baþýna bir baþlýk olmayý hak ediyor ![]() Fotoðrafla ilgili herþeyi buradan paylaþabiliriz. Kendi adýma bugün fotoðrafçýlýk alanýnda birkaç merdiven daha çýktým. Yeni bir makine ve 2 objektif aldým. Fotoðraflarý ve tekniksel olaylarý buradan zamanla sizlerle paylaþýrým.
__________________ Bir önyargýyý parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| | |
| Sponsor |
| |
| | #2 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Nov 2006
| ![]() Evet sanata gönül veren sevgili arkadaşalarım ilk fotoğraflar benden... Bu başlık altında bizlerden gelen fotoğraf çalışmaları ve resim denemelerini yer alacak..Gördüğümüz üzere hepimiz amatör yada profesyonel anlamda resim ve fotoğrafla uğraşıyoruz.Bu başlıkta ki amaç eserlerimizi paylaşmek ve istekleriniz doğrultusunda eleştiri ve yorum yaparak kendimizi ve sanatımızı geliştirmek... Sanata gönül vermiş herkesin katılımını bekliyoruz... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Oct 2006 Bulunduu yer: i s t a n b u l
| Arkadaşlar bu başlık çok iyi olmuş. Paylaşımımızı kolaylaştıracak. Fotoğrafı istanbul gümüşdere'deki evimizin bahçesinde çektim. Yağmurlu bir günde güneş açınca direkt makineyi alıp bahçeye koştum. Bir kuşun gökkuşağına doğru ilerlediğini gördüm ve uygun anda güzel bir poz vermiş oldu doğa
__________________ okutulduk, bugünlere geldik. Ve þimdi borcu bir nebze de olsa ödeme sýrasý. Seve seve asker! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Oct 2006 Bulunduu yer: i s t a n b u l
| Evet sayýn tuqu. Bunu da bahçede çektim. Bu baþlýða sadece kendi çektiðimiz fotoðraflarý koyacaðýz zaten yanlýþ anlamadýysam.
__________________ okutulduk, bugünlere geldik. Ve þimdi borcu bir nebze de olsa ödeme sýrasý. Seve seve asker! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| amatör fotoðraf , fotoðraf , fotoðraf çalýþmalarý , fotoðraf paylaþýmý , fotoðraf sanatý , fotoðrafa gönül veren , paylaþým |
Konuyu Toplam 1 ye okuyor. (0 Kaytl ye ve 1 Misafir) | |
| Seenekler | |
| |