![]() |
| ||||||||||||||||||||
Haber | Ltfen Kurallar Okuyunuz. Yeni yelerimizin Dikkatine! Uyarlar ve Uyar Puanlar
Yazyaz letiim | ||||||||||||||||||||
| "Seviyenin olmad yerde ne zgr dnce, ne de demokratik bir ortam oluabilir." | |||||||||||||||||||||
| Yazyaz Forum'a hogeldiniz. Bir dakikanz ayrarak Trkiye'nin en zgr platformuna ye olabilir ve hemen yararlanmaya balayabilirsiniz. ye olmak iin ltfen tklaynz... |
| |||||||
| nsan Bilimleri Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
| Seenekler |
| | #11 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jul 2007
| Bu fikirleri ciddiye alýp kocasýný aldatan bir eþim olsa, iþte o zaman ben yanarým :D Kaç kere kovdum bir bilsen: Seni seviyorum, beni öldür ama kovma diyerek sevgi dilenirken kapýnýn eþiginde sevgi dilencilerini. Güzel bir kadýn sizi seviyorsa, dünyada üstesinden gelemeyeceginiz zorluk yoktur'' Bunu kim demiþ bilmiyorum ama kainatýn en dogru lafýný etmiþ: Sayýn pan; sizi kim ne yapsýn
__________________ Bitirdim.. |
| |
| Sponsor |
| |
| | #13 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jul 2007
| Kiþi olarak size degil sayýn katrin. Erkeklerine çok yüklenen, ama gene de erkeklerinin koynunda gofret gibi dagýlan kadýnlara yüklendim. :D Üzerinize alýnmayýnýz. Edit: Kadýn konusu bu forumda sürekli kaçýndýgým bir konudur. Çünkü yanlýþ anlamaya o kadar yatkýn bir konu ki beni çok korkutuyor. Sayýn pan'ýn mesajý örnektir:
__________________ Bitirdim.. |
| |
| | #14 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jan 2007 Bulunduu yer: Niedersachsen
| <<<Erkegi olmayan kadýn, bana göre çöllerde susuz kalmýþ ve az sonra susuzluktan sararýp solacak bir zehra/ gül gibidir. Yani bizim kýymetimizi kadýnlarýn artýk bilmesi lazým. Bize afra tafra tavýrlar takýnma havalarýný býrakmalarý lazým sn süpheci yanlis anlamayin ama, kendinizi dev aynasinda falan görüyorsunuz herhalde... ya da insaat alaninda dolanirken kafaniza bir tugla düstü herhalde:Dsu yukaridaki tanim erkekler icin de gecerlidir... partneri olmayan erkek artik solacak gül gibi mi olur bilemeyecegim ama, hali nice olur, iste ondan eminim:D |
| |
| | #17 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Apr 2007
| -Cok esli yapilarindan kaynaklanan sebeplerle -Monoton cinsel yasamin disina cikmak istegi -Yeniden asik olma istegi -Degisiklik, heyecan arayisi -Kendisini bulma arayislari -Intikam Bunun gibi sebepler, artirilabilir...
__________________ Islam'a bak, hizaya gel! Hurilerle yatacagima, zabanilerle yatarim! |
| |
| | #19 (permalink) |
| Kay?tl? Okur yelik tarihi: Mar 2009
| [QUOTE=ABCDE;571343]-Cok esli yapilarindan kaynaklanan sebeplerle -Monoton cinsel yasamin disina cikmak istegi -Yeniden asik olma istegi -Degisiklik, heyecan arayisi -Kendisini bulma arayislari -Intikam Bunun gibi sebepler, artirilabilir...[/QUOTE Farklýlýk arayýþýný da listeye ekleyebiliriz. |
| |
Konuyu Toplam 1 ye okuyor. (0 Kaytl ye ve 1 Misafir) | |
| Seenekler | |
| |