![]() |
| ||||||||||||||||||||
Haber | Ltfen Kurallar Okuyunuz. Yeni yelerimizin Dikkatine! Uyarlar ve Uyar Puanlar
Yazyaz letiim | ||||||||||||||||||||
| "Seviyenin olmad yerde ne zgr dnce, ne de demokratik bir ortam oluabilir." | |||||||||||||||||||||
| Yazyaz Forum'a hogeldiniz. Bir dakikanz ayrarak Trkiye'nin en zgr platformuna ye olabilir ve hemen yararlanmaya balayabilirsiniz. ye olmak iin ltfen tklaynz... |
| |||||||
| iirleriniz iir denemeleriniz... |
![]() |
| Seenekler |
| | #1 (permalink) |
| Uzakla?t?r?ld? yelik tarihi: Apr 2007
| gül yüzlüm, kýnalý kuzum doðmamýþ kýzým yokluðundan büyük yaram, dinmiyor sýzým birtanem, nur yüzlüm, ince sýzým annen istemedi seni kýzým ben serseri oldum, sense bir hayal gör iþte kötü kaderim, alýn yazým. olmamýþ, doðmamýþ bir kýzým var. ismi ece. sabah akþam konuþurum onla. annesi istemedi onu ve beni ama anasýndan deðil benden nefret ediyor. daha incecik tenine temas edemedim, gül yüzünden öpemedim. aðla dur, kýz bakmýyor yüzüme. bakmadýðý suratýma tükürüyor sabah akþam. etme kýzým diyorum, üzme babaný daha fazla, dinlemiyor çocuk. elleri deðmiyor, gözleri bakmýyor. tüküreyim ben böyle hayata.... |
| | |
| Sponsor |
| |
| | #3 (permalink) |
![]() yelik tarihi: Jan 2007 Bulunduu yer: Niedersachsen
| <<<olmamýþ, doðmamýþ bir kýzým var. ismi ece. <<<annesi istemedi onu ve beni ama anasýndan deðil benden nefret ediyor. sn alpx07, pek anlayamadim, simdi kiziniz dogmus mu dogmamis mi? eger gercekten bir kiziniz varsa, onu geri kazanmaniz icin bir sürü yöntemler var... bence pes etmeyin hemen. hayata herzaman pozitiv bakin, hic birsey icin gec kalinmis degildir. |
| | |
![]() |
Konuyu Toplam 1 ye okuyor. (0 Kaytl ye ve 1 Misafir) | |
| Seenekler | |
| |