"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hatırla Sevgili/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hatırla Sevgili Atv de yayınlanan Hatırla Sevgili adlı diziyi bagenerek izliyorum... marimari Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-07 14:30 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bi şey çıkarmaya çalışmak gereksiz bence.. Ama dizi gerçekten çok güzel... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Diziyi izleyenler arasındayım. Çok daha büyük suçlar işleyenlerin bu günkü ortamlardaki rahat yaşamlarını kıyaslayınca yozlaşma ve vurgunların neden arttığını daha iyi mukayese edebiliyorum. Saygılarımla |
|
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| atatürk devrimlerini içine sindirememiş ve ABD nin türkiyeye sokulmasını sağlayan bir başbakanın hikayesi.... filmdeki kız güzel ... |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Diziyi bende beyeniyorum konusundan dolayı ama,onun dışında duygusal kısımlar her dizi de aynı bayıyor beni .Adnan Menderes'i oynayan adamı da amma makyajlamışlar .Bence yapılanları çok az işlemişler,Menderes hükümetinin yaptıklarını,ama gene de yokluktan bakıyoruz işte.__________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: ankara
| İzliyorum diziyi .,beğeniyorum da.Ancak sn.rematında dediği gibi duygusal sahnelere geldiğinde sıkılıyorum.. __________________
Bu ülkenin bir toprağı vardı işleyemedik,insanların ruhu vardı besleyemedik..Şimdi hasat zamanı gelmiş ne ektik ki ne biçeceğiz? |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Yakın siyasi tarihimizi, güzel anlatıyor doğrusu... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #8 | |
Moderator ![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Dünya'da bir yerdeyim...
| Cuma akşamlarını iple çekiyorum... İzlediğim iki diziden birisi bu, diğeri mi ? Tabi ki Avrupa Yakası... Dizi ATV'de izlenir ![]() __________________
"Gerçekleri yazmak, insanlara bir şeyler öğretmeye çalışmak, insanları düşünmeye, kendilerine dayatılanları yutmamaya yönlendirmek en ağır suç sayılıyor artık!" E.Ardıç. |
|
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2008
| O dönemi gayet güzel yansıtan bir film.eski gazete ve görüntülerinde araya konulması çok daha güzel.şu şekilde düşünün dizide herşey doğru yansıtılmış.belki bu dizi olmasa bir çogumuz geçmişin zor dönemlerini farkında olamayacaktık.bu bir çok insana geçmişin ışıgı olmuştur. |
|
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2008
| öss ye çalıştığım için haftada sadece 1 dizi izleyebiliyorum o da hatırla sevgili çok güzel ve o dönemleri gerçekleri ile anlatan bir dizi __________________
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE Nazım Hikmet |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|