Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yazıyaz'a uzun bir süre girmeyeceğim

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski14-01-07, 19:18  #1
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006
Yazıyaz'a uzun bir süre girmeyeceğim

Yazılarımın özellikle de açtığım bir konudaki yazımın şuan diğer yazıların yanında önemli olmadığı düşünülüyorsa artık bu zaman zarfında forumda yazmamın bir nedeni olduğuna inanmıyorum.

Yazıyaz'ı çok sevdiğim için ayrılmak yerine uzun bir süre girmesem belki daha doğru olacaktır.

Tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.
Yazıyaz benim için çok eğlenceli ve öğreticiydi.
Forumda sadece Erdi arkadaşımızla ufak bir tatsızlık yaşadım, ondan özür diliyorum, kusura bakmasın.

Umarım diğer konularda cevap hakkı doğacak bir yazı yazılmaz ve bu konu bir şekilde tekrar kişiselleştirilip konu kilitlenmez.
Forumdan uzaklaşmak istemem sadece kişisel bir karar.

Hepiniz hoşçakalın...

barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-01-07 19:26 .
barış is offline  
Eski15-01-07, 02:06  #2
NİLSU

NİLSU'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Ankara

Bu konu artık''özel''olmaktan çıktı...Forumdaki''isteklice''olan kayıplara diyeceğim yok!!!Fakat:Sn.Barış'ın gitmeye niyeti olmamıştır...Açtığı konuda kesinlikle yanlış anlaşılmıştır ve konu Barış yüzünden değil,diğer kişiler tarafından söylenenlerin farklı yöne çekilerek kapatılmıştır...Bunu burada eleştirip bu konunun da kapatılmasını istemiyorum...Ama kesinlikle''gidiyorum''kararı sadece sizin verebileceğiniz bir kara değil...Siz nasıl kendi kararınızla bizi de düşüncelerinizden mahrum bırakırsınız ki???
Ben size her şeyi unutmayı teklif ediyorum ve yanlış anlaşılmaları burada ufak da olsa düzeltmenizi istiyorum.Ya da ben şöyle söyliyeyim topiğin açılmasında kötü bir amaç yoktur,fakat sonuç büyük bir kalp kırılışı ve olayda anlatılan şeyin gerçekleşmesidir...
Forumumuz tabi ki eleştirilecektir!Önemli olan bu eleştirinin saptırılmamasıydı ki,maalesef korkulan şey oldu...Devam etmeyeceğim..
Söylemek istediğim son şey''Barış gi-de-mez-siiin!!!''Ya nereye yaa?Nasıl yaaa???Herkes gidemez ama..Gidersen,gidiyorum...Gitme ya...
Yardım edin,gidiyor!!!

<<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>>
NİLSU is offline  
Eski15-01-07, 03:00  #3
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Bence insanlar tercihleriyle birakilmalidir. Egerki bir süre girmek istemiyorsa vardir bir bildigi .Sevgiler kendisine ve görüsmek dilegiyle...
Roj u hev is offline  
Eski15-01-07, 10:29  #4
Engin ol

Giriş Tarihi: Oct 2005

Sayın Barış Akar'ın,bir süre forum'a girmeme kararına,saygı duyamız gerekli diye düşünüyorum.

Forum'da eski olan arkadaşlar hatırlarlar.Bazı arkadaşların belli bir konu yörüngesinde aşırı dönmeleri,hatta kırıcı olmaları,aynı konuları bıktıracak duruma getirmeleri dolayısı ile,forum'a uzun bir süre girmeme kararı almışdım.Bu kararımı yaklaşık,16 ay uyguladım.

Barış Akar arkadaşımızında kendi aldığı kararı uygulamayı uygun gördüğüne göre, kararına saygı duyuyorum. İleride tekrar buluşmak umudu ile,kendisine tüm işlerinde başarılar diliyorum.
Saygılar,hürmetler.

Engin ol Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-01-07 10:46 .
Engin ol is offline  
Eski15-01-07, 10:50  #5
arkadascaa
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın NİLSU şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bu konu artık''özel''olmaktan çıktı...Forumdaki''isteklice''olan kayıplara diyeceğim yok!!!Fakat:Sn.Barış'ın gitmeye niyeti olmamıştır...Açtığı konuda kesinlikle yanlış anlaşılmıştır ve konu Barış yüzünden değil,diğer kişiler tarafından söylenenlerin farklı yöne çekilerek kapatılmıştır...Bunu burada eleştirip bu konunun da kapatılmasını istemiyorum...Ama kesinlikle''gidiyorum''kararı sadece sizin verebileceğiniz bir kara değil...Siz nasıl kendi kararınızla bizi de düşüncelerinizden mahrum bırakırsınız ki???
Ben size her şeyi unutmayı teklif ediyorum ve yanlış anlaşılmaları burada ufak da olsa düzeltmenizi istiyorum.Ya da ben şöyle söyliyeyim topiğin açılmasında kötü bir amaç yoktur,fakat sonuç büyük bir kalp kırılışı ve olayda anlatılan şeyin gerçekleşmesidir...
Forumumuz tabi ki eleştirilecektir!Önemli olan bu eleştirinin saptırılmamasıydı ki,maalesef korkulan şey oldu...Devam etmeyeceğim..
Söylemek istediğim son şey''Barış gi-de-mez-siiin!!!''Ya nereye yaa?Nasıl yaaa???Herkes gidemez ama..Gidersen,gidiyorum...Gitme ya...
Yardım edin,gidiyor!!!

arabesk varii konuşma
tipik bir tesselli yazısı(türk duygusallığı)

sevgili barış bence en güzeli senin dinlenmen fakat bu dinlenceyi uzun tutmaman dileğimle..

artık gelince saldırırsın konulara
arkadascaa is offline  
Eski15-01-07, 13:09  #6
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Sevgili Barış Akar'a bende katılıyor ve onun uyguladığı yöntemi uygulayarak allaha ısmarladık diyorum.

Kürt = PKK konusunu boykot ediyor ve forumdan kaldırılmasını talep ediyorum. Bu konulara girip, PKK'lılar yüzünden uyarı ve ceza almayı içime sindiremiyorum.

Saygılarımla. Sağlıcakla kalın, hoşçakalın.
Türesin is offline  
Eski15-01-07, 13:40  #7
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Ülke / Şehir: izmir

Alıntı:
Sayın Türesin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sevgili Barış Akar'a bende katılıyor ve onun uyguladığı yöntemi uygulayarak allaha ısmarladık diyorum.

Kürt = PKK konusunu boykot ediyor ve forumdan kaldırılmasını talep ediyorum. Bu konulara girip, PKK'lılar yüzünden uyarı ve ceza almayı içime sindiremiyorum.

Bunun yolu alıp başını gitmek olmaz sn türesin.Yoksayın o zaman.Yinede siz bilirsiniz.

saygılar

Selanikli biri...
bozkır is offline  
Eski15-01-07, 13:56  #8
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Düzeltmekte yarar var Sn Türesin aldigi uyari ya da cezalari dile getirdigi bana karsi yada baskalarina karsi yaptigi hakaretlerden dolayi almistir. Bu uyari ve cezalari almasinda kendisinin disinda kimsenin cabasi olmamistir. Zaten mesajlarin altinda silinme nedenleri yazili bulunmaktadir. Bu yüzden Pkk lilar yüzünden ceza aldigini iddia etmesi dogruyu yansitmamaktadir.

Forumda yazarken hakaret ve kisiyi assagilama tarzindaki bütün mesajlar zaten silinmektedir.

Pkk yüzünden ceza aldim diyerek kendisini mazlum göstermesine gerek yoktur. Cünkü mazlum olanlar Sn Türesinin konu icinde yazdigi hakaretlerden nasibini almislardir. Fakat yönetimin tarafsiz tutumu sonucu tüm hakaret mesajlari silinmistir.

Bu yüzden yönetime herkes huzurunda tesekkürlerimi sunarim
Roj u hev is offline  
Eski15-01-07, 14:00  #9
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Alıntı:
Sayın Türesin şöyle demiş:

Mesajı Göster

Sevgili Türesin,
Bazen karşınızdaki sizin hakkınızda bir davranış tahlili gözlemleyerek hangi sorulara nasıl bir cevap,hangi görüşlere nasıl bir tepki vereceğinizi tahmin ederek psikolojik bir yöntem uygulayabilir.
Hassas olduğunuz konuda üzerinize gelebilir.

Ancak bunun yöntemi , yöntemi uygulayanın istediği cevabı vermek değildir.
Bu konuda daha özenli davranıp daha fazla direnç gösterebilirdiniz.

Nitelikli bir alt yapınız varken duygusal tepkiler vermeniz doğru değildi.

Düşüncelerinizi nitelikli bir biçimde sergileyerek kendinizi ifade edebileceğinizi umuyorum.

Saygılar,
doğançay

doğançay is offline  
Eski15-01-07, 15:02  #10
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbuL

Forumumuzda farklı fikirlerin olması kadar doğal bir şey yoktur. Forum kuralları açıkca bellidir ve biz yöneticiler bu kuralları uygularken kendi fikirlerimizi bir kenarda bırakıp fark gözetmeksizin işlemler yapmaktayız, sayın Türesin'in durumu budur. Kendisi aldığı ceza ile ilgili geniş bir şekilde bilgilendirilmiştir.

Sayın Barış Akar, bir sıkıntısı var ise bizimle paylaşabilir ve çözüme kavuşmasını isteyebilir ama kendisi bu yolu tercih ediyorsa saygı duyarız.
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 18:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)