| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Yazar Adaylarının Dikkatine.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Forumumuzun mevcut sistemindeki yeni üyelerin yazar adayı olma sistemindeki soru işaretleri yönetim tarafından görüşülmüş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır. Sitemize yeni üye olarak en düşük seviye olan yazar adayları maksimum 20 mesaj yolladıktan sonra yöneticiler tarafından incelenecek, yazar olması uygun görüldüğü takdirde yazar statüsüne yükseltilecektir. Uygun görülmeyen yazar adaylarının statüsü uygun olduğu kararına varılana dek devam edecektir. Yöneticiler olarak mümkün olduğu kadar bu konuda hassas davranıp yazar adaylığı incelemesini yapmaktayız. Ancak gözden kaçabilecek ya da atlanabilecek kişiler bu başlıktan bizleri uyarıp durumlarını incelememizi isteyebilirler. Kullanıcıları yazar adaylığından yazar statüsüne çıkarırken temel ilkemiz, forum kurallarına uygun yollanan ve içerik açısından katkı sağlayabilen mesajların olmasıdır. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 20:57 . |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| merhaba.. bazı tartışma konularına cevap yazdım. ve hotmailime tekrar cevap aldım. ve tartışmayı geliştirmek yazmak istiyorum. ama bunu hotmailden yanıtla (cevap) olarak mı yapmalıyım.. saygılarımla |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Hayir Sevgili Seyf Hotmailinize gelen mail, sizin mesaj yazmis oldugunuz bir konuda baskasinin sizden sonra mesaj yazdigi ile ilgili uyari maili haber veriyor size. Ayrica gelen mailde konunun linki de mevcuttur mailin icinden konunun linkini direkt tiklayarak foruma ulasabilir ve böylece konudaki yeni cevaplari okuyabilirsiniz... |
|
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Yazar adayları ile ilgili yeni bir sistem geliştirilmiştir. Buna göre, 20 mesajı geçmiş olan kullancıların aktif kullanıcılar bölümünde renkleri farklı olucak ve nicklerinin altında Onay bekleyen yazar adayı yazacaktır. Bu uygulama yöneticileri bir nevi uyarı niteliğindedir. Böylelikle yazar adaylarını daha rahat ve daha hızlı bir şekilde kontrol edebileceğiz. Bilgilerinize Sunarım... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
|
| #5 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| "yazar olmanın farkı nedir?" 'Kelimeler benim sudaki gölgem, okşayamam onları, öpemem. Bir davet olarak güzel kelime ve muhterem. Gönülden gönüle köprü, asırdan asıra merdiven. Kelime kendimi seyrettiğim dere. Kelime sonsuz, kelime adem.' yazar olmanın farkı yada daha doğrusu düşünce insanı olmanın farkı, Cemil Meriç gibi hissedebilmek,kelimelerin yansımamız olduğunu hissetmek,yüzyıllar sonrasına da hislerinle ulaşabilecek olmanın ,varolduğumuzu hissettirecek olmanın iç kıpırtısı.Türkçe de bu hissi yaşayabileceğimiz muhteşem bir dil. saygılar.. |
|
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Anadolu
| Yazar olduğunuz an yazdığınız mesajların moderatör arkadaşlarımızın onayından geçmesine beklemeyeceksiniz, yazılarınız anında forumda yer alacak sn.beko42.. __________________
Her an bir çarpıntıyı yaşamaktayım Her an çılgın bir heves dağlıyor kalbimi Tanrım, ben mi hayatı aşmaktayım Yoksa hayat mı aşmakta beni... |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: TURKEY
| Yaklaşık 1 yıldır bu siteye üyeyim ve 200'e yakın mesaj yazdım. Umarım bu hassasiyeti banada gösterirsiniz... İyi çalışmalar |
|
| #9 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| sayın turks, mesajlarınızı hangi üslupla yazdığınızdan kaynaklanıyor olmasın sakın, bir tanesine rastladım da yeri gelmişken söyleyim dedim ![]() __________________
"Gazi'nin yoksul kondularından aktık öfkeyle sokaklara Kurtuluşumuzun bayrakları dalgalandı barikatlarda..." |
|
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: TURKEY
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|