Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Yazar Adaylarının Dikkatine...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Konu Araçları
Eski14-01-07, 21:37  #1
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Ülke / Şehir: istanbuL
Yazar Adaylarının Dikkatine...

Forumumuzun mevcut sistemindeki yeni üyelerin yazar adayı olma sistemindeki soru işaretleri yönetim tarafından görüşülmüş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Sitemize yeni üye olarak en düşük seviye olan yazar adayları maksimum 20 mesaj yolladıktan sonra yöneticiler tarafından incelenecek, yazar olması uygun görüldüğü takdirde yazar statüsüne yükseltilecektir. Uygun görülmeyen yazar adaylarının statüsü uygun olduğu kararına varılana dek devam edecektir.

Yöneticiler olarak mümkün olduğu kadar bu konuda hassas davranıp yazar adaylığı incelemesini yapmaktayız. Ancak gözden kaçabilecek ya da atlanabilecek kişiler bu başlıktan bizleri uyarıp durumlarını incelememizi isteyebilirler.

Kullanıcıları yazar adaylığından yazar statüsüne çıkarırken temel ilkemiz, forum kurallarına uygun yollanan ve içerik açısından katkı sağlayabilen mesajların olmasıdır.

Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 20:57 .
tuqu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski15-01-07, 16:36  #2
seyf
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jan 2007

merhaba..

bazı tartışma konularına cevap yazdım. ve hotmailime tekrar cevap aldım. ve tartışmayı geliştirmek yazmak istiyorum. ama bunu hotmailden yanıtla (cevap) olarak mı yapmalıyım.. saygılarımla
seyf is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski16-01-07, 03:13  #3
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Hayir Sevgili Seyf Hotmailinize gelen mail, sizin mesaj yazmis oldugunuz bir konuda baskasinin sizden sonra mesaj yazdigi ile ilgili uyari maili haber veriyor size. Ayrica gelen mailde konunun linki de mevcuttur mailin icinden konunun linkini direkt tiklayarak foruma ulasabilir ve böylece konudaki yeni cevaplari okuyabilirsiniz...
Roj u hev is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-01-07, 16:05  #4
tuqu
Admin

tuqu'nın Avatarı

Ülke / Şehir: istanbuL

Yazar adayları ile ilgili yeni bir sistem geliştirilmiştir.
Buna göre, 20 mesajı geçmiş olan kullancıların aktif kullanıcılar bölümünde renkleri farklı olucak ve nicklerinin altında Onay bekleyen yazar adayı yazacaktır.

Bu uygulama yöneticileri bir nevi uyarı niteliğindedir. Böylelikle yazar adaylarını daha rahat ve daha hızlı bir şekilde kontrol edebileceğiz.

Bilgilerinize Sunarım...
Eski31-01-07, 21:04  #5
beko42
Onay bekleyen
Yazar Adayı

Alıntı:
Sayın tuqu şöyle demiş:

Mesajı Göster
Yazar adayları ile ilgili yeni bir sistem geliştirilmiştir.
Buna göre, 20 mesajı geçmiş olan kullancıların aktif kullanıcılar bölümünde renkleri farklı olucak ve nicklerinin altında Onay bekleyen yazar adayı yazacaktır.

Bu uygulama yöneticileri bir nevi uyarı niteliğindedir. Böylelikle yazar adaylarını daha rahat ve daha hızlı bir şekilde kontrol edebileceğiz.

Bilgilerinize Sunarım...
peki yazar olmanın farkı nedir?
Eski31-01-07, 23:33  #6
handan
Yazar Adayı

"yazar olmanın farkı nedir?"
'Kelimeler benim sudaki gölgem, okşayamam onları, öpemem. Bir davet olarak güzel kelime ve muhterem. Gönülden gönüle köprü, asırdan asıra merdiven.
Kelime kendimi seyrettiğim dere. Kelime sonsuz, kelime adem.'
yazar olmanın farkı yada daha doğrusu düşünce insanı olmanın farkı, Cemil Meriç gibi hissedebilmek,kelimelerin yansımamız olduğunu hissetmek,yüzyıllar sonrasına da hislerinle ulaşabilecek olmanın ,varolduğumuzu hissettirecek olmanın iç kıpırtısı.Türkçe de bu hissi yaşayabileceğimiz muhteşem bir dil.
saygılar..
handan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski01-02-07, 09:39  #7
ASYA
Yazıyaz Dergi Yazarı

Ülke / Şehir: Anadolu

Alıntı:
Sayın beko42 şöyle demiş:

Mesajı Göster
peki yazar olmanın farkı nedir?
Yazar olduğunuz an yazdığınız mesajların moderatör arkadaşlarımızın onayından geçmesine beklemeyeceksiniz, yazılarınız anında forumda yer alacak sn.beko42..

Bilgilerinize..

Yoksa hayat mı aşmakta beni...
ASYA is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-02-07, 00:46  #8
TURKS
Onay bekleyen
Yazar Adayı

TURKS'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: TURKEY

Yaklaşık 1 yıldır bu siteye üyeyim ve 200'e yakın mesaj yazdım. Umarım bu hassasiyeti banada gösterirsiniz... İyi çalışmalar
TURKS is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski12-02-07, 01:45  #9
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

sayın turks, mesajlarınızı hangi üslupla yazdığınızdan kaynaklanıyor olmasın sakın, bir tanesine rastladım da yeri gelmişken söyleyim dedim
Eski12-02-07, 02:16  #10
TURKS
Onay bekleyen
Yazar Adayı

TURKS'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: TURKEY

Alıntı:
Sayın esitlik şöyle demiş:

Mesajı Göster
sayın turks, mesajlarınızı hangi üslupla yazdığınızdan kaynaklanıyor olmasın sakın, bir tanesine rastladım da yeri gelmişken söyleyim dedim
sayın esitlik, uslup bir yazar için en önemli şeydir. Bunun dışında emeğe saygı bekliyorum. Polemiğe girmeye gerek yok.
TURKS is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 18:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)