"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| dün akşam TRANZONSPOR güney kıbrısda bir rum takımıyla karşı karşıya geldi... ancak 3-1 yenildi.. saha yoğun güvenlikle korundı.. sahahan önce rumlar sonra türkler çıkarıldı... gece olaysız sona ererdi... __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu karşılaşmaya Türkiye'den giden olmadı öyle değil mi? Bir de dikkatimi çeken konu şu oldu, spiker, karşı takım taraftarlarının yunan bayraklarıyla geldiğini honutsuz bir ağızla söylerken bizim taraftarların nerdeyse tamamının Türkiye bayraklarıyla gelmesine kimse ses çıkarmıyordu bizlerden :61 __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Merak ettiğim Trabzon neden Kuzey Kıbrıs üzerinden güneye geçmedi de Yunanistanlardan dolaştı? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Kıbrıs'a illegal yollardan girmiş sayılırlardı. Güney Kıbrıs'ın tek yasal gördüğü, 74 öncesi adada yaşayanlar ve onların soylarından gelenler. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #5 | ||
| Alıntı:
türkiyeden giden olmadı sanırım.... yalnız türkiye bayraklarının sallanması gayet doğaldı. çünkü takım tc takımıydı... yunan bayraklarının sallanması yanlıştı. çünkü takım güney kıbrıs takımıydı... rumlar herzamanki gibi fanatiklik yaptılar diye düşünüyorum... __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 | |
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | |
| İşte mesele burada sayın solfej, Rumların hayali ve amacı yunanistanla birleşmek. Yani ırkçılar. Biz ise bizimle birleşin demiyoruz. Bizim bir ilimizsiniz demiyoruz. (Burada kimi ırkçılar ve yöneticiler benim açımdan önemli değildir. Lütfen onların fikirlerini yazmayın). Ama siz bize rumlarla aynı gözden bakıyorsunuz. Kimi yerde onları daha yakın görüyorsunuz. Anlayamadığım bu!... |
| #8 | |
| sayın petricli arkadaşım... size rumlarla aynı gözle bakmıyoruz.. ne yaptıkda böyle bir kanıya vardınız? rumlarla aynı adada yaşıyoruz sadece.. onlarartık avrupa birliği vatandaşı oldular... bizse zamanında masaya oturulmadığı için gittikçe çörelen bir ülke haline geliyoruz.. küçücük ada 2ye bölünmüş.. bir tarafa gittikçe gelişmekde bir tarafı gerilemekte... gerçi artık yardımlar gelmeye başlayıyor KKTCye.. çünkü referandumda EVEt diyen taraf biz lduk.. __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #9 | ||||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. @petricli arkadaş Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Rumun politikası kapılar açıldı açılalı bu. Kıbrıs Vatandaşı olanlar güneye geçebiliyor. Güneyden kuzeye kuzeye geçen üçüncü ülke vatandaşları Kuzeyden güneye geçebiliyor. Rum vatandaşı veya Kıbrıs vatandaşı olan üçüncü bir ülkeden olanlar kuzeyden güneye geçiyor. Ama Kuzeyden giriş yapan Üçüncü ülke vatandaşları güneye geçemez. TC Vatandaşları da bu kısma ait. Bizde ise olay başka. Güneyden kuzeye geçmek isteyenler kimlik veya passaport göstermeleri halinde Kuzeye geçebilirler. Nerden nasıl ne şekilde adaya girmiş olurlarsa olsunlar. Trabzonun maçı 3-1 gibi bir skorla kaybetmesine üzüldüm. Ama maça baktığım zamanlarda Trabzon adeta sahada yoktu. | |||
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. İsterseniz buradaki köşe yazısını bir okuyun. http://www.afrikagazetesi.com/cgi-bi...w2=senerLevent Sanırım bizim durumumuzu açıklayan köşe yazılarından. İsterseniz açıp tartışabiliriz de. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|