"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Siz sevgililer gününde sevgilinize nasıl bir süpriz yapıcaksınız?? sevgililer günü yaklaşıyor aklınızda olan ve ya yapmayı hayal ettiğiniz eşsiz bir süpriziniz varmı ? ya da almayı düşündüğünüz anlamlı bir hediye bence bu sevgililer günü diğerlerinden daha farklı olmalı güzel süprizlerinizi bekliyorum saygılar... |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| |
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu konuda gerçekten ilginç bir fikri olan banada söylesin, uygulamayı düşünüyorum.Saygılar __________________
Teşekkür ederim, zc.. |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bir hafta önce onu bırakacağım ve sevgililer gününde barışacağım ve kendimi hediye etmiş olacağım NASIL? __________________
Tek Yol DEVRİM!!!! SÜREKLİ DEVRİM |
| #5 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Bir hafta yokluğuna dayanırsan olur.. ![]() __________________
Teşekkür ederim, zc.. | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Sevgilim olmadıgı için malesef birşey yazamayacağım. |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sevgilim olmadığı için bu konu hakkında bişey diyemem.. |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hiç birşey yapmıyacağım çünkü sevgilim yok. |
| #9 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sevgililer günü'nü bir güne sığdırmak ne kadar saçma bir düşünce.İnsanın en sevdiği insanla her günü özel olmalı.Bu günü bu şekilde düşündüğüm için kutlamıyorum.Benim sevdiklerim her gün özel benim için özel bir güne gerek yok. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| benim icin bu günün pek önemi yok cünkü insanlar sevdikelrinin degerini her gün bilmeli ve hergün onu mutlu etmesini bilmeli diye düsünüyorum.. bana kalirsa sevdiginiz kisiye belirsiz günlerde hediye alin ozaman bu sürprize dahada sevinecektir cünkü o gün bir hediye alacagini bilerek beklemek pek sürpriz olmayacagini sirf bu günü unutmadiginin kanitindan baska birsey degil benim icin.. ya birde hediye alinmadi diye sevgilisinden ayrilanlara ne demeli ???bir hediye alabilme ihtimali icin mi beraberdiniz yani ??o günmü önemli yoksa sevginizmi ? bakalim sirf hediye alinmadi diye yarin kac sevgili ayrilmaya kalkacak :x1: :p |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|