"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| thevotenation adlı site dünya'nın en sevilen ülkesi anketi yapıyor ben oyumu Ghana'ya verdim neden Ghana.?..birisinin inadına ..iyi de oldu inşallah oylarımız yükselecek sizlerde Ghana'ya verin http://www.thevotenation.com/ arkadascaa Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-01-07 17:55 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Neden Türkiye'm dururken Gana'ya oy vereyim ki? __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Sayfada problem var sanirim bazen aciliyor bazen acilmiyor oy verince de hata veriyor. Oy verebilmis olsaydim. Elbette Türkiye ye verecektim... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Kesinlikle Türkiye.Ne yapıyım başka ülkeleri. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #5 | |
| sayfayı açamıyan arkadaşlar sağ tıklayıp yeni pencere'den aç desinler. zaten nerede bir oylama olsa hep kendimize veririz bırakın başkaları versin de değerimiz belli olsun. en büyük Ghana |
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #7 | ||
| Alıntı:
sevmiyorum diyenler bile milli maç olduğu zaman ekran başına gecer ve destekler. burada ben ülkemi seviyorum tartışması yok. en sevilen ülke oylaması var ve eğer Türkiye seviliyor ise başkası oy versin.. ben de Ghanaya hayran değilim onlara vermek istedim oyumu dur bidaha verim ![]() | |
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Anlaşılan an itibariyle Azerbaycan en çok sevilen 3., Türkiye 4. sırada. Ne kadar sevilen ülkelermişiz de haberimiz yokmuş.. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| bizim yerli forumlarda iyi propogandası yapıldı bu olayın.. sadece turkyasam'ın 200,000 üyesi olduğunu düşünürsek, ve bizim halkımız baya gazdır.. kendi kendimizi seviyoruz.. ama başkaları sevmiyor.. zaten bu kampanya, türkiye'nin bu ankette son sıralarda yer almasından sonra başlatıldı.. yani artık kimi kandırıyorsak..sonucu anlamsız bir anket.. sadece biz değil, birçok ülke memleket meselesi yapmışlar bu oylamayı gördüğüm kadaıyla.. ![]() __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı orkhun Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-01-07 13:30 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|