| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkçe mi?Yabancı bir dil mi? | |||
| Türkçe,her zaman... | 14 | 53.85% | |
| Yabancı dilde bir şarkı daha iyidir... | 5 | 19.23% | |
| Ben bilmiyorum veya bilmek istemiyorum... | 7 | 26.92% | |
| Oy Verenler: 26. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Eurovisiona ingilizce ile katılmamızı nasıl buluyorsunuz? __________________
He He |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Bilmiyorum ve bilmek istemiyorum. Çevremizde bu kadar sorun varken bir de Eurovision'u bir sorun haline getirmemiz bittiğimizin resmidir zaten. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-01-07 17:04 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Türkçe olmalı, her zaman... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Dil çok önemli değil bence, görüntü, baksanıza bu sene yaratıklara benzeyen kostümleri giyenler kazandı. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Müzik Türkçe, sözler İngilizce olmalıdır.. Türkçe okuyunca Türk müziği olmuyor, kimse de anlamayacak bizlerden başka. Anlatacağını ingilizce anlat, tınıların bizden olsun. En güzeli öyle bence ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Önemli olan "müzik" olduğuna göre ister Türkçe olmuş, ister ingilizce, ister çince, değişen hiçbir şey olmayacaktır. Önemli olan herkesin hoşuna gidebilecek tınılardır, kimse oturup sözlere dikkat etmez. Ya de ben dikkat etmem.. |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
katılıyorum sayın Kitap Tozu na... __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! Kitap Tozu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-01-07 17:04 . | |
| #8 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Bilmiyorum ve bilmek istemiyorum ve hatta eurovizyon kaldırılsın istiyorum ![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Müziğimiz kaliteli sözlerimiz de anlamlı olsun bence... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| gayet güzel bir soru hem gazeteler hemde tv. ler bunun tartışmasını da yapmıştır sokaklarda halka mikrofon bile uzatılmıştır. ingilizce olmasın da bir sakınca yoktur müzik evrensel bir sanat ise diline kimse karışamaz orada Türkiye'yi temsil ettiği vurgulanıyor zaten Türkce bir şarkı ile başarıya ulaşa bilirmiyiz..? Tarkan dünya çapın da tanınarak bunu olabileceğini göster miştir. fakat trt öyle şarkılar seciyor ki biz beğenmiyoruz elin adamları nasıl beğensin bu bir sorun değil fakat tartışılabilir bir konu dur. tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-01-07 15:56 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|