| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
'Kürtler ayrı devlet kurmak istemiyor'/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Eski DEP'li Orhan Doğan Zaman'dan Nuriye Akman'a konuştu. Doğan, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yanlışları olduğu kadar doğrularının da olduğunu savunuyor. PKK’ya bir çağrı yaptınız. “Beş yüz ya da bin gerillayı Türkiye’ye gönderin” dediniz. Tabii, şimdi onlar dağda olduğu sürece sizin burada siyaset yapmanız da zor. Tabii çatışmalı bir ortamda siyaset yapmak çok zor. Bunu anlıyorum; ama şunu anlamıyorum. Silahımı bırakırım, eğer bana siyaset yaptırırsan! Silah bir propaganda aracı değil mi? Ve silahın, şiddetin artık miadını doldurduğunu da biliyorum. O zaman o silah gücünü ellerinden alalım diyorum. Şimdi cezaevinden çıkan 3 bin PKK’lı var. Ne zararı var onların topluma? Tamam, sonuçta cezalarını çektiler ve çıktılar... Kimisi 15 yıl yattı, kimisi 20 yıl yattı. Onun için bizim bir yerde dur dememiz lazım. Haberin devamı burada. http://www.internethaber.com/mays/ar...php?aid=291898 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
| P.K.K. ile işbirliği yapılamaz. Bunu kabul etmiyorum. 30 bin insanı öldür, sonra hiç bir şey yokmuş gibi siyasal özgürlük iste. Yok ya!... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| 30 bin insanın cezası 15-20 yıl yatmayla çekilmez. arkadaşım aylardır Şırnak'ta komando.Kendisinden arada bir haber alıyorum. Hala operasyonların sürdüğünü Pkk nın tekrar ortaya çıkmaya başladığını söylüyor ve ne yazık ki hala şehitler veriyoruz. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| 30 bin tane adam öldür ondan sonra cık biz siyasal anlamda özgürlük iste.insanları enayi yerine koymaya kimsenin hakkı yok.öcalanın insani hakları varmış,adil yargılanmamış filan.yargıçlardan biri askeri yargıçmış.bunlar bence olayı yuvarlaklaştırmaya örtbas etmeye yönelik bi düşünce.talat şalk ın dediği gibi bin defa yargılansa yinede cezası aynıdır... |
|
| #5 | |
| Bir insan için sonuna kadar kesin olan bir yargı, başka birisi için o kadar kesin doğru olmuyor işte. Bu terörist Avrupa da veya ABD de bir örgüt başı olsa acaba AİHM veya herhangi bir yargı kurumu aynı müsamahayı gösterir mi? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #6 | |
| A.B.D. Bin Laden'i yakalarsa tarafsız bir ülkede yargılanmasına izin verir mi? A.İ.H.M. onlara da böyle söyleyebilir mi? Bin Laden Bush'ların ortağı mı? |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2005
| kürtlerin yıllardan beri yada pkk nın amacı şudur.... TÜRK lere karşı asimilasyona karşı durmak,,kültürlerini ve dillerini korumaya çalışmak ve bunun için gerekirse daalara çıkmak,,kardeşlik ve barış temelleri çerçevesinde demokratik bi TÜRKİYE İÇİNDE yaşamaktır...durum böyle olunca birileri hani -bu sitedede görüyoruz-..onlara İT OĞLU İT gibi kafatasçı ibarelerle yaklaşanlar oluyo,,bu arkadaşlar teori ve pratikte teneke,sözde ülkelerini seven ve bunun için halkı ayırıp sen it oğlu itsin sen türkeşçi bizdensin..türü ibarelerle niteleyenlerdan gene bu sitedede görüyoruz..nedir kürt halkıyla alıp veremedikleriniz...sivas madımak otelinde 37 insanı diri diri yakanlar serbest bırakılmaya çalışıldı bi zaman kimisi bırakıldı hatta..ozaman nerdeydiniz,,,,!!!!yaa memleket böyle adamların eline bırakıldıkça bunlara inayet edildikçe düze çıkmayacak...bırakın artık kürt halkına pkk ya bölücü terör yaftalamasını yapmayı,,biraz objektif olun...olaylara türk kanınız kabararak baktıkça anti hümanist bi çizgiye kaymaktasınız haberiniz olsun..yoksa bizde türküz ama türklük övünülecek bi duygu deildir,,en fazla dier halklar kadar ayarında bi kimliktir...bana kalırsa şununla övünün biraz mazinize!!:0)dönerek...koskoca kurtuluş savaşı kazanıldı türk,kürt laz çerkez....vs halkları birlikte kazandılar o savaşı kapitalist emperyalizme karşı...bununla övünmek insanlık açısından daha güzeldir arkadaşlar...ve bitakım ideallerden izole edin kendinizi....iyi tartışmalar Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-07-05 17:05 .Sebep: hakaret unsuru sözcükler çıkarılmıştır. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Benim şahsi düşüncem, kürt halkının düşünceleriyle pkk apayrı konulardır. Kürt halkı dediğiniz gibi, Kurtuluş Savaşında diğer tüm halklar gibi, bu ülke için savaşmıştır. Ancak bugün pkk nın hangi devletlerce desteklendiği ortadadır. Ve hangi halkın/halkların kanını döktüğü ortadadır. Böyle olunca pkk dan başka "bölücü" yaftasını hakeden başka bir isim bulunamaz. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü | |
|
| #9 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kardeş; PKK örgütü terörist eylemlerde bulunan ve genel çoğuluğunu Kürtlerin oluşturduğu bir örgüttür. PKK'nın açılımına baktığının zaman bunun ne anlama geldiğini anlarsın. Sözde Kürdistan bölgesinin sözde özgürlüğü için yola çıkmış bir örgüttür bu. Bölücü eylemlerini siyasi arena da pek gerçekleştiremedikleri için TÜRK ülkesine düşman diğer milletlerinde desteğiyle bu terörist eylemleri gerçekleştirmiştir,gerçeklerştirmektedir. Türkü öldürmektedir. Sen hala bizim kardeşliğimizden,dostluğumuzdan bahsediyorsun. Türk milliyetçisi kafa tasçı değildir. Türk'ün menfaatini ön planda tutan. Türk savunucusudur. Türk'e zor kullanan, Türk'ün ülkesini bölmeye çalışan bir gruba,örgüte nasıl kardeşim dersin. Tarih,bilim Kürt milletinin belki Büyük Türk Irkının kolu olduğunu söyleyebilir; fakat ne varki kendi benliklerini unutmuş kendi ırkına kafa tutan yapıdan ne hayır gelir? Böyle kol olmaz olsun!!! Saygılar... |
|
| #10 | |||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Bence PKK yaptıkları ile bir terörist örgüt olduğunu ortaya koymuştur. @ZORYILLAR arkadaş Alıntı:
Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|