"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Dünya Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Bulgaristan’da vaziyetin durumu (AB)

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği

Konu Araçları
Eski17-01-07, 02:17  #1
cek

Giriş Tarihi: Mar 2006
Bulgaristan’da vaziyetin durumu (AB)

Özdemir Ince'nin bugunku yazisindan:

BULGAR dostlarım üzerlerine alınmasınlar. Benim derdim, adaletten nasibini almamış, sahtekár Avrupa Birliği ve onun Türkiye’deki paralı askerleri ile. Bulgaristan’dan beklediğim bilgiler geldi. Aşağıda aktarıyorum:
- Avrupa Birliği, Bulgaristan ile yaptığı müzakere sürecinde, Türk azınlığın durumunu hiçbir şekilde koşul haline getirmemiş, demokratik, kültürel ve ekonomik hakları konusunda Bulgaristan’a hiçbir uyarıda bulunmamıştır..................................... ..

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...asp?yazarid=72

Eh, gol iste böyle atilir. Nerede bizim basmuzakerecilerimiz, AB saksakcilarimiz? Nerede o muthis Kürt sorunu hassasiyeti? Burada rastlayamiyoruz kendilerine..
Saygilar,
cek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-01-07, 03:51  #2
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Batının çifte standartı söylem özelliğini yitirerek tescilli hale gelmiştir.
AB hayranlarına duyrulur.
Ünlü bir yazın insanımız nasıl oluyor da böyle bir çelişkiyi kaleme alıyor , doğrusu ihtiyatla yaklaşıyorum.Altından ne çıkacağını merak ediyorum.
Duyarlı aydınlarımızı gündüzün mumla aradığımız bir dönemde Özdemir İnce'ye teşekkür ediyorum.
doğançay
doğançay is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-01-07, 06:11  #3
vmeihcmm S

vmeihcmm S'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: SAMSUN/Türk-iş

Şaşılacak durum yok herkes yapması gerekeni yapıyor biz HARİÇ!!!
vmeihcmm S is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-01-07, 11:26  #4
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Sözde aydınlarımız batılılarla yemeklere gidip onları eğlendirmekten başka birşey yapmıyorlar maalesef.Özdemir İnce çok güzel yazmış gerçekten.Ben de bunu bir konuda belirttiğimde kıskanç demişlerdi,hazımsız olmuştum,insanlar sadece kendilerine özgürlükçü olurlarsa,başka konularda aynı hassasiyeti göstermezlerse,şikayet etmeye hakları da olmaz.

saygılar
Eski17-01-07, 12:49  #5
Türesin
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Sep 2005

Alıntı:
Sayın cek şöyle demiş:

Mesajı Göster

BULGAR dostlarım üzerlerine alınmasınlar. Benim derdim, adaletten nasibini almamış, sahtekár Avrupa Birliği ve onun Türkiye’deki paralı askerleri ile. Bulgaristan’dan beklediğim bilgiler geldi. Aşağıda aktarıyorum:
- Avrupa Birliği, Bulgaristan ile yaptığı müzakere sürecinde, Türk azınlığın durumunu hiçbir şekilde koşul haline getirmemiş, demokratik, kültürel ve ekonomik hakları konusunda Bulgaristan’a hiçbir uyarıda bulunmamıştır..................................... ..

Eh, gol iste böyle atilir. Nerede bizim basmuzakerecilerimiz, AB saksakcilarimiz? Nerede o muthis Kürt sorunu hassasiyeti? Burada rastlayamiyoruz kendilerine..
Saygilar,
AB'nin bütün kirli emelleri ve maksatları T.C üzerinedir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiyeyi hep tehdit olarak göreceklerdir. Osmanlıyı hasta adam durumuna düşürüp, osmanlı mirasını leş kargaları ve akbabalar gibi paylaştılar.

Osmalı hakimiyeti altında yaşamış kültürel bağlarımız bulunan bütün millet ve ulus devletlere pençelerini uzatarak varlıklarını yağmalama içindedirler. İşte orta doğu. Kan gölüne dönüşmüş vaziyette.

Onlarla olan bütün bağları koparmak için Türkiyenin aciz ve çaresiz duruma düşmesi için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Artık uyanıyoruz ve onlara muhtaç olmadığımızı da çok iyi biliyoruz.

Saygılarımla.
Türesin is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski17-01-07, 16:13  #6
ATAM

ATAM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Alıntı:
Sayın cek şöyle demiş:

Mesajı Göster

Saygilar,
iyide adamların bunda suçu ne...zaten adamların bizi almaya niyeti yok...
bunu yalnızca bizim yöneticiler anlamıyor...yada işlerine gelmiyor....
gerçi muhalifken şimdiki AKP yöneticileri bunlar Hristiyan kulubüdür bizi asla almazlar diyordu...
ne değişti onlar mı Müslüman oldu...yoksa biz hristiyan mı
ATAM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-01-07, 00:41  #7
MK DEVRİM

MK DEVRİM'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006

Ab daha önce yunanistanı saflarına kattı.Ki 1970 li yıllarda yunanistan
diktatörlük ile idare ediliyordu.Ne üretiminde nede toprak büyüklüğünde bizden
bir fazlalıkları değil tam tersine bizden dahada geride olan bir ülkeyi yıllar
öncesinden kabul etti.Şimdi Bulgaristanı saflarına kattı Bulgarların ne
gibi bir özelliği yada artıları vardı?batı sınırımız tamamen AB oldu!
Doğu sınırlarımızda Abd leşiyor.Irak suriye,ermenistan destekçiler
Bir tek İran kaldı,iran içinde Abd kirli kanlı planlarını işleme koymak üzere
Bir tarafımız Ab diğer tarafımız Abd ne oluyor dersiniz arkadaşlar?
Yeni komşularımızın niyeti ne acaba?
Hala uyumaya hayal görmiye devam edelimmi ne dersiniz?
saygılarımla
MK DEVRİM is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski19-01-07, 05:59  #8
onur0226

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: ankara

Türkiye bu gibi durumlar yüzünden azınlıkta oldukları bölgelerdeki soydaşlarımız üzerindeki güvenilirliğini de yitiriyor.Sahip çıkmalı ve haklarını savunmalı...
onur0226 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-01-07, 15:02  #9
cek

Giriş Tarihi: Mar 2006

Yazinin 2. bölümü, son paragrafa dikkat:

"Şimdilik daha fazla kurcalamak istemiyorum Bulgaristan'ı. Bulgaristan, Avrupa Birliği'ne kuşkusuz kendi istediği koşullarda girmek isteyecekti. Bunu böyle istedi diye Bulgaristan ancak bir başka düzlemde eleştirilebilir. Biraz daha ileri gidip Avrupa Birliği'ni de eleştirmeyeceğim. O da kendi çıkarlarının peşinde. Benim hedefim, Avrupa Birliği'nin Türkiye'deki "türlü çeşitli" hizmetkárları. Buyurun efendiler, efendinizi size bir sürek avı için sunuyorum. Cesaretiniz varsa?!.." (Özdemir İNCE / 19 Ocak 2007, Hürriyet)

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...194&yazarid=72
cek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-01-07, 21:04  #10
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Sayın cek şöyle demiş:

Mesajı Göster

Saygilar,
Orada resmen Türk Partisi var. Haklar ve Özgürlükler Partisi. Etnik esasa dayalı. Baraj maraj olmadığından Meclis'e giriyor. Kilit parti konumunda, koalisyon ortağı. Bizimle bir alakası var mı? Bizde etnik parti kurma yasağı var. Baraj var. Meclis'e girse koalisyona almamak için bin türlü dümen çevirirler.

Saygılar.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 07:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)