| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Durmamin manasini bulamadim.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Sevgili arkadaslar kendi özgür kararim dogrultusunda forumdan ayrilmaya karar verdim. Bunda en büyük sebep Sn Türesin gibi insanlarin hakaretlerine yeteri kadar tepkinin ortaya koyuldugunu göremedim bu güne kadar. Kendisinin etmedigi hakaret kalmamasina ragmen yönetimden gerekli tepkiyi görmemesidir. Ayrica yeni cikan forum kurallari ile artik ne yazarsam yazayim Türesin ve bir kac bu tarzdaki insan her yazdigimi PKK propagandasi gibi gösterip rapor edeceklerdir. Her defasinda yönetimden uyari gelecek bu mesaji düzeltin diye... Dedim ki "Türk askerini K. Irakta avlarlar. Avlarlar kelimesini bile rapor etmisler ve öm geldi yönetimden Avlanmak bir hayvan icin gecerlidir diye. Daha bu kelimedeki anlatmak istedigimi anlayip buradan ne cikartmasi gerektigini düsünemeyen bir zihniyete hangi fikrimi aciklarsam aciklayim bir sekilde beni propaganda yapmakla suclayacaklardir. Tabiki bu sekilde devam edip yönetimdeki insanlari kirmak yada o insanlarla tartismanin manasi yoktur. Her forumun kurallari vardir. Egerki bu forumun kurallari da benim özgür fikirlerimi baglayacak duruma getirildiyse burda durmanin manasi yoktur. Cünkü ben ne propaganda yaptim nede kimseyi Pkk saflarina cekmeye calistim nede gel pkk katil tarzinda mesajlar yazdim. Ama bana PKK itirafcisi yazan insanlarin hakaretlerine bir tek kelime ile cevap vermeme ragmen bu insanlara gerekli bir yaptirim uygulanmiyorsa ve hakaretlerine prim taniniyorsa da bunun önüne normal bir üye olarak gecemem. Yönetimin fikir özgürlügünün önünü acmasi hakaret ve asagilama tarzi yazanlara da tepkisi koymasi gerketigine inanan biriyim. Fakat buna olan inancim dün gece Türesinin yazdiklarini rapor etmeme ragmen birsey yapilmamasi sonucu degismistir. Bir moderatör arkadasdan rica ettim Sn Türesin hakaret mesajlarini silsin bende ondan alinti yaptigim mesajlari sileyim yönetimi karistirmadan kendisinin ceza almasini önleyelim diye. Yönetici arkadasimiz konuyu kitlemek istemedigini ve konudan uzak dururarak hem konunun kapanmasini hemde kisisellige dönüsmesinin önüne gecegimi söyledi. Bende bunu hakli bulup uzak durdum Ama bugün yeni kurallara baktigimizda hakaret edenlere vaadedilen yaptirimlarin yeterli olmadigi yada bugüne kadar hakaretlerin önüne gecilmedigini ve gecemeyecegini de ortaya koymustur, Yönetim Sn Türesin ve bu tarzdaki bir kac kisinin hakaretlerini ve konuyu cekilmez hale getirmelerini önemli bulmuyorsa benimde söylebilecek birseyim kalmiyor. Fakat en önemlisi bir yerde adalet anlayisinin kalmadigina inanciniz yoksa artik durmanizinda yazmanizda bir manasi kalmamistir. Sn Türesin hakaretlerinden ceza alacagi yerde bana bugün öm atip yeni forum kurallari hayirli olsun diye mesaj yazabiliyorsa yani Sn Türesin bile kendi yaptigi hatalarin forum kurallari icinde bir önem tasimadiginin farkina varabiliyorsa yöneticilerin oturup bu konuyu düsünmeleri gereklidir. Bana itirafci akilsiz,beyni sulanmis ve bunun gibi daha bir cok hakareti layik gören biri forum kurallarindan mutlluluk duyabiliyorsa eger,demekki orada bir hata vardir. Bundan böyle bu forumdan ayriliyorum. Bugüne kadar yazilarda tartismalarda herhangi bir kimsenin kalbini kirdiysam affetsin beni. Ama bir sistem kendi icinde muhaliflerinin basini kopartip hakaret edenlerin ve hep ayni seyleri yazanlarin kafasini oksuyorsa zaten bu tarzda ayrilmalar hep olacaktir. Herkes otursun bir daha okusunlar bakalim. Bir mesajimda dahi Pkk ya katilin bu örgüte gelin tarzi sonuc cikartabilecekler mi . Sonrada sayin Türesinin mesajlarini okuyun karsisindakini asagilama nezaketsiz üslub ve hakaretlerine ne kadar iltimas tanindigini görün Sayin Forum yönetimi ve Genel koordinatörlere ve tüm katilimci arkadaslar sevgilerimi sunarim Roj u Hev |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın Roj u hev,yazdığınız mesajlardaki düşüncelerinize katılıp katılmamam benim açımdan önemli değil.Önemli olan bu uygulamada takınılan tavır konusunda tamamen haklı olduğunuz.Bunu Sayın Türesin'in açtığı konuda gayet rahat görebiliyorum.Mesajlarınızın silinmesi,bunu forum kuralları gereği anlayabilirim ancak forumdan gitmenizin taraftarı falan değilim.Bu konuda mücadele etmelisiniz.Size saygılar. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Linç kültürü toplumumuzun vazgeçilmezleri arasındadır. Farklılıkların pek hoş karşılanmadığını hepimizce biliniyor. Belli ki Sn.Roj'da buna kurban gitmiş. Yine de egemen kültür ile başa çıkmanın bir numaralı koşulu karşı kültür yaratmaktır ve bunun temelinde de mücadele yatar. Nasıl yeni kurallar forum içinde gerekiyorsa , daha demokratik bir ortamın yaratımı da gereklidir. Hele ki adı özgür düşünce platformu olan bir ortamda. |
| #4 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Alıntı:
Avlarlar kelimesi ile ilgili işlem yapılmış, bu işlemin yapılmaması gerektiği konusunda hemfikiriz. Bir çok itiraz ettiğiniz konu gibi bu konuda da itirazınızı belirtseydiniz mutlaka geri işlem yapılacaktı. Ama siz düzenleme yapmışsınız... Saygılar... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Mücadele etmenin yöntemleri vardır.Bazen bunu bulamayabilirsiniz,ancak mücadele ederken hakemler tarafsız olmalı.Sayın Türesin'in açmış olduğu konuda yazdığım bir mesaj kişisel polemik diye silinmiş.Polemiğin ne olduğunu iyi bilen biriyim.Mesaj konunun tam merkezindeydi.Üstelik hakaret!,alay! yoktu.Çifte standardı sevmem.Mücadele etmesini bilirim ama boşa kürek çekmeyi sevmem.Bu son yazım,forum yönetimi gereğini yaparsa sevinirim.Herkese iyi yazmalar,sevgi ve saygıyla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #6 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Alıntı:
Bu uygulama yanlış diyorsunuz.? Başlıkla ilgili kısmını gösterir misiniz ? Hakaret olsa ceza alırdınız kişisel polemikler ceza uygulaması olmadan silinmekte. Sayın roj u hev ve sayın Anadolu, Sayın Türesin ile kişisel problemleriniz bu forumu ve bizleri ilgilendirmez. Fakat kendisine işlem yapılmadığı sadece sizlere işlem yapıldığı (ki sayın Anadolu hakkında yakın zamanda bir işlem yok) izlenimini vermeniz kabul edilemezdir. Sayın roj çeşitli nedenlerle son günlerde 30 uyarı cezası almışken, ceza almadığını düşündüğünüz sayın Türesin 40 ceza puanı almıştır! Ön yargılı olmayı ve kişilerin yönetimimiz ile ilgili şüpheye düşmesinden lütfen vazgeçin. Yazıyaz her zaman tarafsızlığını koruyacak ve bu tür karışıklıklara mahal vermeyecektir. Bu tür kişisel yazılardan yönetim olarak kaçındığımızı, fakat tutumunuzun buna zorladığını, her üyenin gitme hakkının bulunduğunu fakat bunu yaparken haksız ithamlar ve suçlamalarına yapılmasına izin verilmeyeceğini tarafınıza bildiririm. Saygılar... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
| #7 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Yazınızı hayretler içinde okudum. İki günde yazıyaz ne hale gelmiş dedim kendi kendime.! Size komplolar kuruluyor, size cezalar yağdırılıyor ve başkaları da forum yönetimine talimatlar yağdırarak, işbirliğinde bulunarak bir takım gizli kapaklı işlerin dönmesine neden oluyor. Öyle mi? Hiç kimsenin burada yazı yazması için davetiye çıkarmadığımız gibi, gitmek isteyenin engellenmesi yönünde de hiç bir çaba harcanılmayacaktır. Dileyen bu konularda istediği gibi davranmakta özgürdür. Hakaret, alay, küfür...ister forum alanında, isterse özel mesaj yoluyla yapılsın yaptırıma tabidir. Kim olursa olsun. Kim yaparsa yapsın. Raporlansın, gereği yapılır. Yapılmadıysa, bir gün sonra "itirazlar" bölümüne gelirsiniz. Hangi yazılarda size yöneltilmiş "itirafçı", PKK işbirlikçisi, "akılsız", beyni sulanmış"var? Bunlar raporlandı mı? Bir site yönetiminin bunlara izin verebileceği nasıl düşünülebilir? Raporladıysanız, işlem yapılmadıysa, itiraz bölümünde neden yok? Sanıyorum en kolayı eleştirip gitmek! | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Forumdan memnuniyetsizilğini belirten bir arkadaşın thradına sayın roj u hev aynen şunları yazmış... Alıntı:
4 gün sen nelere kadirsin ![]() | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Şu bir gerçek ki forumdaki bazı kişiler ifade özgürlüğüne karşı hakarete varan cümleler kullanmaktadır.Ve bir yöneticinin : "Avlanmak kelimesi ile ilgili işlem yapılması yanlıştı." demesi de yönetimde olan birliğin çokta kuvvetli olmadıgını gösteriyor... Bir yönetici hatalıydı derken,başka bir yönetici düzeltin diyerek uyarıda bulunuyor... İlginç.Güle güle Sn.roj u hev... |
| #10 | ||
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
On yöneticinin bulunduğu bir yerde herkesin aynı şekilde düşünüp, aynı yorumları yapması mümkün olabilir mi? "İtirazlar" bölümü onun için var zaten. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|