| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Vakit tamam, kalamam hiç birinizin hanesinde.Versenizde bir yudum su, vermesenizde aynı; yok içeçek boşluğum. Daraldı artık gecem, gündüzüm.Bitti gayri vakit, kaldı yalnızca kırk sekiz saat.Ağırlamaktan yüksündüğünüz konukseverliğinizle...Misafir ettiniz hanelerinizde, sağolun, varolun...Asırlık değildim elbet, misafirdim.Düşmeden, dilenmeden, sapıtmadan çok şükür vakit erdi. Gelişimde karlıydı, giderken de çok, çok temiz yağdı. Belki, hissedemediniz çoğunuz, karbeyazımı. Anlamadınız hiç , kadrimi, kıymetimi...Ama bazılarınız, çok inceydi, eşşizdi...ve özeldi...Konuk saymazdım kendimi, oralarda.Bazen miyavlar sıcacık çökerdim halının ortasına , bazen kanatlanırdım, konardım dar bir sokağın cam kenarına...Sıkıldığımda kurtulurdum ordan; konardım bu kez ferah bir sokağın, biraz daha aydınlık camına. Yaaa! İşte sayılı günler! Geçer denir...Geçiyor...Bendeniz ... sevdim hepinizi, vakit doldu ve yorgunum... http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/...zarlar185.html özedönüş Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-01-07 19:27 . |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: <İSLAM>BUL
| güzel bi şiir eline ve emeğine sağlık... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|