| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| Flaş flaş flaş 13 Bölücü site aynı anda hacklendi ! Türkiye aleyhine bölücü yayınlar yapan 13 tane site aynı anda Türk Siber Savnuma Kuvvetleri ‘’TSSK’’ tarafından hacklendi. İşte hacklenen sitelerin adresleri. İşte Türk Siber Savnuma Kuvvetleri ‘’TSSK’’ tarafından gönderilen açıklama: KADEK, TKPML-TİKKO, DEV-SOL, KIBRIS TERÖRÜ ( EOKA-B ) ve PKK-KADEK YANDAŞLARININ Siteleri ‘’ Türk Siber Savnuma Kuvvetleri ‘’TSSK’’ Tarafından sonsuza dek hacklenmiştir… www.pkkonline.org www.bijikurdistan.net www.rojaciwan.net www.semdinsakik.com www.dev-sol.org www.ahmet-kaya.net www.tkpml-tikko.com www.eoka-b.com www.ciwahaco.com www.erdemline.net www.erdemline.com www.kesireocalan.com www.osmanocalan.com Dalımızı Kıranın Agacını Kökünden SÖKERİZ ! Yukarıdaki siteler illebet Türkiye Cumhuriyeti topraklarına girmiştir. Son dönemde artan PKK Olaylarına karşılık olarak 116 şehidimizinanısına hacklenmiştir. ( kapatılmıştır ) CİHAD – SanalOperasyon@Hotmail.com – www.TSSKTiM.com |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jul 2005
| helal olsun vallahi onlarla gurur duyuyoruz helal olsun türk hackercıları arkadaşlar ben bu hackercılara web adresleri gönderdim inşallah onlarıda yok edeceklerdir maf edeceğiz onları... |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Valla bu toplu katliam gibi bir şey olmuş :-) Ne hızdır bu böyle ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| merhaba arkadaşlar TSSK nın yaptığı bu büyük ve onurlu mücadele için onlarla gurur duyuyoruz. Böylelikle türk hackerleri gücünü bir kere daha dünyaya kanıtlamış oldu. Ben burda Atatürk'ün önemli bir sözünü hatırlatmak istiyorum "Ressamlar eğer bir gün Türk'ün yüzünü unuturlarsa, Ellerine alsınlar fırçalarını, koysunlar tuvallerini oturup hemen bir YILDIRIM resmi çizsinler" TSSK'ya tekrar teşekkür ediyoruz, ve no olursa olsun bu ülkeye gönül veren insanlar olarak her zaman onların arkasında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. TSSK Türkiye yakında Cyber Creativers - Sanal Ceza isminden sık sık sözedecek. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| sizlerle şeref duyuyoruz.web lerinize ve aklınıza kuvvet. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bu soysuzlara karşı koyan kahramanlara teşekkürü bir borç bilirim. Allah hepinizden razı olsun __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Allah razı olsun inşallah sanal alemde de gerçek alemde de bu milletle uğraşanlar yumruğumuzun ağırlığı altında ezilecektirler!! __________________
İnsanların değeri bir kesirle ifade edilecek olursa,payı,gerçek kişiliğini,paydası da kendisini ne zannettiğini gösterir.Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür. |
| #8 | |
Guest Mesajlar: n/a
| gerçekten çok duygulandım Allah yollarını açık etsin başarılarının devamını diliyorum... saygılar |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Keşke sonsuza kadar kapansalar.Ama bu kadarla yetinmek zorundayız.Allah TSSK'dan razı olsun diyeyim. |
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ths was here.. :D :D ingilizce türkçe karışık bunlar özenti,lamer gençlerimizdn bir bölümü galiba.. Hadi yabancı siteye koyuyorsun bunu da türkçe siteye derdin ne :D hadi diğerlerini anladık da ahmet kaya'ya noluyor :D Ayrıca bir şüphem var 1 ay önce yazılmış bu ileti,bu siteler bu süre içinde onlarca kez düzeltilirdi.Alan adını almışlar,hacklemiş gibi görünmüşler.Kısaca hackçilik oynamışlar, böyle bir moda var ya bu ara. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|