| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Kızlar Askere giderse ne olur?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| hep merak ettiğim bir konuya değinmek istiyorum ''kızlar askere giderse ne olur'' ilk etapta askeriyeye yük olurlar yok makyajım,yok saçlarım ee..bu koğuş'un aynası nerde!!.. ben çalışma yapamam ...tırnağım kırılır!!. gibisin den,dayak yeme sebebi olacak yakarışlar askere gidipte dayak yememek olmaz kızların askere alınması erkekleri sevindirir tabiki buda işin başka bir kısmı askerlik süresi düşsün isteyen erkek'ler uzamasını ister eğitim den,tatbikattan kaytaran erkekler soluğu kızların yanın da alabilir. buna benzer olaylar.. ve son aşama,savaş zamanı kızlar ve erkekler savaşa gidiyor nede olsa hepsi asker ayrımcılık olmaz bunu bir resim ile anlatmak istedim. ![]() kızlardan asker olur mu? kızlar askere alınsa,tekrar askere gitmek ister misin? |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Kizlar alinsa da gitmek istemem. Benim acimdan bir alimliligi yine de yok. Askerlige alternatif sosyal hizmetler cikmali... |
|
| #3 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Helal olsun rojin güzel söylemişsin ağzına sağlık.Bu iş bayan ya da erkek meselesi değil.İlgililere duyrulur ![]() |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
Askerlik getir-götürden de ibaret değildir... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Valla ben gitmek istemem. Sabah erken kalk,erken yat. Hergün koşu falan zor bunlar benim bünye dayanmaz erkekler bu konuda daha güçlü. Hem askerlik anıları güzel şeyler bence bunlar.Bitmemesi ve her hatırlandığında kişi de mutluluk yaratması nekadar da özel olduğunu gösterir. __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ben bir bayan olarak askerlik yapmayı isterdim.Askerlik şubesinin önünden geçerken hep içim gidiyo. niye bilmiyorum ama öyle bir merekım var askerliğe karşı __________________
Zayıf ve köksüz inançlar ,şişesi olmayan gaz lambasına benzer.Ufacık bir şüphe esintisinde ışığı hemen sallanmaya ,titremeye başlar.Şiddetli bir esinti karşısında sönebilirler. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Bir bayan olarak hergün koşu falan yormazmı sizi birde kaç kiloluk silahlar falan taşıyosun. Aslında askerlik yapan bayan yokmu var onlarada bir sormak lazım ![]() __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Artık yemeklere şap atmazlar.Gerçi şu an atıyorlar mı bilmiyorum. Evet antipatik bir cevap ama aklıma ilk gelen bu oldu ne yapabilirim? ![]() __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Söyleyemeye bilirdin sadece bumu geldi aklınıza!!!! __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|