| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bir öneri?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Forumda her bölüm için üyelerin günlük konu açma sınırı olsa,atıyoruö türkiye siyasetine mitoloji/inanç bölümüne doğa bilimleri bölümüne,mesela hepsine günde 2şer ya da 3er konu maksimum bir üyenin sınırı olsa,böyle bi öneri sunuyorum çünkü çok fazla konu açılıyor,gereksiz demek istemiyorum ama aynı amaçlı konular ve aynı tartışmalar tüm konularda sürüyor,Türk-Kürt,Laiklik-Şeriat gibi... birsürü tartışma konusu var ve aslında konuşulanlar aynı yani tek bir konuda kouşulsa daha uygun olur gibime geliyor.Bir de çok konu açılınca açılan bazı güzel konular güme gidiyor,örneğin ben dün akşamdan beri girmiyorum,1 gün bile olmadı tam olarak .2. 3. sayfaya bakmasam birsürü güzel konuyu kaçıracaktım açılan,bu yüzden bir sınır getirilmesinin faydalı olacağı kanaatindeyim ve forum yöneticilerine bu önerimi sunuyorum![]() saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| sayın remat, çok haklısınız ,size katılıyorum, sadece ideolojilerinin reklamını yapmak için konu açanlar var.. bu konuda sınırlama getirilmesi.. bu suistimalin önüne geçer.. isim vermeyeyim , bir gün yeni mesajlara girdiğimde.. bir bakıyorum.. bir arkadaş , 7-8 konu açmış...ve hep kendi ideolojisi lehinde.. bu diğer katılımcılara haksızlık gibi geliyor..heleki konu açamayan yazar adayı olan arkadaşlara tam bir işkence.. sanki yeni açılan konuyu okumaya ve yorum yapmaya mecbursun der gibi!. ![]() saygılar. |
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Sn.Remat Yönetim olarak elimizden geldiğince benzer konunun ele alındığı başlıkların önüne geçmeye çalışıyoruz. Yine de sizin de ifade ettiğiniz bu durum zaman zaman gerçekleşmekte. Konular farklı görülse bile tartışmanın yönü konuları benzer noktalara çekiyor , fazladan bir başlık artışı oluşuyor. Dediğiniz gibi bu durumda bir iki gün foruma uğrayamayan bir üyenin yazıların takibinde büyük güçlük yaşamasına , önemli konuların gözden kaçmasına neden olabilmekte. Geçtiğimiz günlerde bir başka yazarımızın da bu konuda bir önerisi gelmişti. Yönetim olarak bunu değerlendirip , kısa sürede bir uygulama oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Teşekkürler... |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bence kurallarda bir eklenti yapilarak sorun cözülebilir. "Yönetim birbirine benzer buldugu konulari üyeye haber vermeksizin ayni baslik altinda toplar..." |
| #5 | ||
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Alıntı:
Yazar adaylarina bir haksizlik oldugunu düsünmüyorum .Cünkü yazar adayi arkadaslar da konu acabiliyorlar. | |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Bu önerinize bende katiliyorum.. Sayin Remat.. |
| #7 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.remat'ın önerisine katılıyorum. Bu konu konuşuldu. Ama her yeni eklentinin siteyi daha da ağırlaştıracağı konusu ortaya atıldı. Yine de araştırılmaya değer bir öneri! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|