"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
17 Ağustos?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Bakın biz günümüzde sağ, sol, milliyetçi, kominist, faşist gibi kavramları tartışa duralım. Dünya ne dolaplar çeviriyor. İklimleri değiştirmek, depremler yaratmak, medya kanallarında sadece beynin algılayabileceği gösterim hızında zihinlerimize girip insanları kine nefrete sürüklemek. Doğruluğu kesin olan bir şeyi bile anlatırken, içerisine biz orgazm olmuş durum vaziyette (yani çoşmuş) düşünce seviyemiz sıfır olmuşken, herşeyin empoze edilmesi. Rusya ile Amerika arasında ki soğuk savaşa neden soğuk savaş denmişti. Gizli teknolojiler savaşıydı bu, Rusya ve Amerika birbirlerinin iklimlerini değiştirir. Kuraklıklar çıkar. Doğa savaşı (soğuk savaş). http://www.anafikir.com/goster.asp?t=190 Şimdi paranoyakça gözüken bir çok fikir var ve buraya linkleri yazarsam sığmaz. O yüzden google - 17 Ağustos HAARP - yazınız lütfen ve yazılanları okuyup, tarafsızca bir değerlendiriniz. Ve gerçekten bu insanların ne kadar şeytan zekasına sahip olduğunu görünüz. Ki bir cinayetimi gizleyemeyekler. Saygılarımla. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Yazıyı okudum gerçekten çok ilginç .Kafamda bir çok soru işareti belirdi birdenbire,herşeyden şüphelenmeye başladım.Şuan bile kış gelmiyor,acaba bu manyetik dalgaların bir etksi var mıdır? bi yaşıma daha girdim ![]() SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sayın beckho , Sayın gece'yi ''tiiiii'ye almış anlaşılan! Depremlerle ilgili komplo teorileri ve benzerleri zaten araştırılmıyor mu? Ben televizyon ile ilgili doğrudan beyni etkileyen psikolojik reklam metinleri hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. AB ve ABD'nin birçok eyaletinde yasaklanmış bir reklam sistemi var.Türkiye'de henüz böyle bir yasa yok.Ancak TBMM Özel Komisyonunun birinde bu konu tartışılıyor. Bu özel bir teknoloji biçimidir ve birçok ülke arasında resmi paylaşımlar vardır. Bu sistemin bir de üçüncü ülkelerde art niyetli propaganda aracı olarak kullanıldığını düşünün!''Nano Telnoloji'' bu sistemin sadece farklı bir ayağıdır. Diğeri de medya-reklam sektörünün ''İnsan Davranışları,tüketici eğilimleri ve denek araştırmaları bölümlerinde uzunca bir süre çalışmış biri olarak konuyu ciddiye almanızı öneririm. Tüketiciye neyi, kaç değişik biçimde satabileceğimizi görece kavrayanlardanım. Bilgilerinize, Saygılar, doğançay doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-01-07 22:34 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Ben kimseyi tiii ye almadım aksine çok ciddiye aldım ve yazı çok ilgimi çekti.Hatta Nicola Tesla hakkında bir çok kaynaktan bilgi aldım.The Presitige adlı filme de konuya ilgi olduğum için geçen hafta gitmiştim,gitmediyseniz size de tavsiye ederim.Hangi cümlemden böyle bir yargı çıkardınız anlamadım. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bilmedigim bir konuydu bilgilendim elleerine saglik bilgi paylasanlarin |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Alıntı:
Aynı durum ses için de geçerli.İnsan algılayamayacağı kadar düşük bir frekansla yollanan ses dalgalarıyla toplumun bilinçaltına yerleştirilen mesajlar gibi... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|