"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Önce söyliyeyim biraz canım sıkıldı Konu Dışına ne konu açsam diye düşünüyordum ,baktım boş boş oturuyorum.Finaller bitti ayın 12sine kadar tatil.Yani öyle bir yeteneğim falan yok ekstradan.Yani ne kadar ekmek o kdar köfte tarzında ne tür işler yapabilir bir üniversite öğrencisi.Öyle sabit bir iş değil ama,müsait olunca gidip yapılabilecek,atıyorum ingilizceniz iyi,1 sayfa çeviri için bilmem şu kadar para alıyorsunuz,buna benzer şeyler mesela.Diğer bölümlere harıl harıl yazmaktan bıkanlara eğlence olur hem de belki iş çıkar bana ve benim gibi düşünenlere de.Bu tarz bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Herkesin bir yetenegi vardir. Kendine haksizlik etme. Ama cok yogunlasmadigindan bunu ortaya cikartmakda zorlaniyor olabilirsin. Biraz daha cabala belki gercekten kendine has birseyler ortaya koyarsin |
| #3 | |
| O değil de kısa vadeli para getirecek iş olsa da biryerlerden başlasam .__________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #4 | |
| Aslinda Türkiye de en büyük sorun bu. Almanya dan örnek verirsem. Bir ögrenci haftada iki gün yani 16 saat calissa hayatini devam ettirebiliyor rahat bi sekilde. Ama Türkiye de böyle degil ki Remat. Yani sen simdi okulu bitirip düzenli bir ise bile baslasan yine hayatin sallantida. |
| #5 | |
| Haklsınız,benim belirttiğim de sabit bir iş değil zaten,yani atıyorum yayın evlerinin el yazısı ile bana verdiklerini bilgisyara yazarak bir miktar da olsa para kazanma olabilir,bu tarz şeyler,atıyorum 3-5 birşey çevirirsin sayfa baına ücret ile gibi.Tabi yabancı dilim pek iyi olmadığı için çeviri işi uzak bana ,bunun gibi neler olabilir diye sormuştum,ama siz de Almanyadasınız tam adamına soruyorum![]() __________________
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|