"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski21-01-07, 23:59  #1
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul
İyi kötü bir şekilde çalışmak?

Önce söyliyeyim biraz canım sıkıldı Konu Dışına ne konu açsam diye düşünüyordum,baktım boş boş oturuyorum.Finaller bitti ayın 12sine kadar tatil.Yani öyle bir yeteneğim falan yok ekstradan.Yani ne kadar ekmek o kdar köfte tarzında ne tür işler yapabilir bir üniversite öğrencisi.Öyle sabit bir iş değil ama,müsait olunca gidip yapılabilecek,atıyorum ingilizceniz iyi,1 sayfa çeviri için bilmem şu kadar para alıyorsunuz,buna benzer şeyler mesela.Diğer bölümlere harıl harıl yazmaktan bıkanlara eğlence olur hem de belki iş çıkar bana ve benim gibi düşünenlere de.Bu tarz bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

saygılar
Eski22-01-07, 08:32  #2
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Herkesin bir yetenegi vardir. Kendine haksizlik etme. Ama cok yogunlasmadigindan bunu ortaya cikartmakda zorlaniyor olabilirsin. Biraz daha cabala belki gercekten kendine has birseyler ortaya koyarsin
Roj u hev is offline  
Eski22-01-07, 10:35  #3
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

O değil de kısa vadeli para getirecek iş olsa da biryerlerden başlasam.
Eski22-01-07, 10:39  #4
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Aslinda Türkiye de en büyük sorun bu.

Almanya dan örnek verirsem. Bir ögrenci haftada iki gün yani 16 saat calissa hayatini devam ettirebiliyor rahat bi sekilde. Ama Türkiye de böyle degil ki Remat. Yani sen simdi okulu bitirip düzenli bir ise bile baslasan yine hayatin sallantida.
Roj u hev is offline  
Eski22-01-07, 10:46  #5
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Haklsınız,benim belirttiğim de sabit bir iş değil zaten,yani atıyorum yayın evlerinin el yazısı ile bana verdiklerini bilgisyara yazarak bir miktar da olsa para kazanma olabilir,bu tarz şeyler,atıyorum 3-5 birşey çevirirsin sayfa baına ücret ile gibi.Tabi yabancı dilim pek iyi olmadığı için çeviri işi uzak bana,bunun gibi neler olabilir diye sormuştum,ama siz de Almanyadasınız tam adamına soruyorum
Eski22-01-07, 10:49  #6
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Alıntı:
Sayın ReMaT şöyle demiş:

Mesajı Göster
Haklsınız,benim belirttiğim de sabit bir iş değil zaten,yani atıyorum yayın evlerinin el yazısı ile bana verdiklerini bilgisyara yazarak bir miktar da olsa para kazanma olabilir,bu tarz şeyler,atıyorum 3-5 birşey çevirirsin sayfa baına ücret ile gibi.Tabi yabancı dilim pek iyi olmadığı için çeviri işi uzak bana,bunun gibi neler olabilir diye sormuştum,ama siz de Almanyadasınız tam adamına soruyorum
Ben bir ara Türkiyedeyken bu ufak capli yayinevleri var. Onlar bazi bulmaca kitaplarini birlestirip yeni bir kitap gibi yayinliyorlardi. Bende bilgisayarda yaziyordum. Zahmetli is ama en azindan bir kac kurus kazaniyordum evden. Ayrica bulmaca dehasi olmustum bir ara
Roj u hev is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 23:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)