"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Bu yaziyi Metin&Kemal in kendi sitelerinde okudum. Grup Yorum´la ayrılma ve sonrası süreçte neler yaşandığını ise en iyi Kalan Müzik yetkilisi bilir; kendilerine sadece 93 yılında ilk önce birlikte çalışmaya başladığımız ancak daha sonra yayınlanma aşamasında Grup Yorum tehdidiyle vaz geçtiği Deniz Koydum Adını albüm sürecini hatırlatmak isteriz; soranlara da doğru anlatmasını rica ederiz. devami http://www.mkkahraman.org/haber_detay.asp?ID=115 Gercekten Grup Yorumu yorum yapanlarin bir süre sonra kendi albümlerini cikartmak istediklerinde diger yorumcular tarafindan albümlerine engel cikartilmasini bilmiyordum. Ama diyorum ki iyi ki Yorumla yollarini ayirmis Metin& Kemal Kahraman Kardesler. Cünkü Yorumdan sonra yaptiklari calismalar la Yorum da kimlerin Lokomotif oldugunu göstermislerdir... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Grup Yorum'un Metin ve Kemal'i her daim Grup Yorum'un bel kemiğidir. Metin ve Kemal nelere göğüs gerdiler!Bilenler bilir.Onlar sadece müzik yapan insanlar değillerdir. Bence Metin ve Kemal her zaman Grup Yorum'u gerçek temsilcileri olarak anılacaktır.Kopya ve taklit değildirler.Müziklerinin simgesi olarak prototip olarak bile anılabilirler. Umarım iyidirler. doğançay doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-01-07 11:48 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Yalnız değilsin eskici Bir sabah güneş doğar Sevgiden tuğlalarla yeniden kuraraız bu kenti.. __________________
:73 serabik :73 |
| #4 | ||
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|