"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ben Hrant değilim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||||||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Ben Hrant değilim Değerli arkadaşlar, Kıymetli katılımcılar ! Hiç kimsenin öldürülmesi istemedim istememde, fakat Hırant Dink'in ölümünde bazı kesimlerin " Bizler hepimiz Hırad'tız" demelerinden ve o kişiyi bir güvercin olarak tanıtılmasına karşı bu yazıyı yazma gereği duydum. Bu ölümün ardından kimlerin faydalanmaya, çıkar sağlamaya ve Türk'ü, Türk Milletini ve T.C 'yi ne kadar aşağılamaya çalıştıkları açıkça görülmüştür. İşte bu yazıyı onedenle yazmak ve gerçekten güvercin olup olmadığını siz değerli insanların vicdanlarına bırakmak istiyorum.Ama önyargılı ve bu olayı kendi çıkar ve amaçları için kulanma gereği duyanlara şu sözü hatırlatmak isterim. " Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. " ( Fuzuli ) Güvercin olarak lanse edilen şahıs milliyetçiliğe karşı gösterilmeye çalışılsa da aksine yerdiği milliyetçilikten çok daha milliyetçi ve bu uğurda mücadele eden bir şahıstır. Türkü ve Türk miletini aşağılamaktan çeşitli defalar yargılanmış ve altı aylık mahkümiyet cezasına çarptırılmıştır. Halen devam eden yargı davaları devam ederken vurularak öldürülmüş bulunmaktadır. Bizde güzel bir söz vardır, " Rüzgar eken fırtına biçer". Aşağıda vereceğim alıntılar Agos gazetesinde yayınlanan , 13. Şubat 2004 Tarihli Ermeni kimliği (8) tarihli yazılarından pasajlardır. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Yukarıdaki alıntılarda eskiden olduğu gibi ; Ruslarla -rus , İnglizle - ingiliz , Fransızla - faransız olup türkü arkadan kahpece vurmanın, emperyalist güçlere maşa olmanın düşüncelerini yayma planlarının bir parçası olup, bu amaçlara hizmet eden ahince önerilerdir. İŞTE BU NEDENLE HIRANT DEĞİLİM. DAMARLARIMDAKİ ASİL KAN HER TÜRLÜ KAHPELİĞE KARŞI TAVIR ALMAMI GEREKTİRİR. Sitenin değerleri yöneticilerine yukarıdaki nedenlerden dolayı Site girişindeki resmin kaldırılması yönündeki hakkımı en doğal hak görüyorum. Umarım sitemizin görüşü bu gerçekleri kaldıracak kadar özgür düşüncelidir. Saygılarımla. NOT :Alıntılar http:/www.agos.com.tr/ermenikimliği.html dendir. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-01-07 21:24 . | |||||
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sadece Hrant Dink resmi yerine, öldürülen tüm gazeticilerin resmi de konulabilir. Uğur Mumcu, A. Taner Kışlalı... Düşüncelerinden ötürü ''Hrant Dink''in öldürülmesini kınıyorum, buna üzüldüm. Ancak ben de ''Hrant Dink'' değilim. __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-01-07 21:34 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Kesinlikle bende Hırant değilim.. Ermenide değilim.. Ve bu yönde hiçbir yazıda yazmadım.. ______________ Saldırının bana dokunan tek tarafı kalem hürriyetine dolayısıyla egemenliğe oılmasıdır...Bu yöde her türlü kınamayı ve gerekeni yaparım ama.. Varsın benim cahil halkım patrikanenin yasını tutsun bakalım.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #4 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Ben Hrant Dink im. Avatarimda onun resmini tasimaktan da onur duyuyorum. Hrant dink olmayanlar resmini koymaz olur biter... |
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Syn Türesin,ben olabildiğince Hrant olabildiğince Ermeniyim.Bu sozu içten içe her tekrarlayışımda kendimle bir nebzede olsa barışık durabiliyorum! Sanırım sizlerin Hrant olmanıza hiç gerek yok;olmayında.Elinizde biçilmiş bir kaftan var,Turksunuz yeter size! Bunu bir ara borsaya yatırmayı düşünün yada gayri menkule;yatırın!Sanırım daha kazançlı olacak hem sizin hayrınıza! |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hrant Dink'in öldürülmesine bende çok kızdım ve üzüldüm.Ancak bnede ermeniyim ya da bende Hrantım demedim,bu zaten üzgünlüğümün büyüklüğüyle ya da küçüklüğüyle ilgili değil.Evet ben de Hrant değilim diyorum,ama bence Hrant vatan haini falan değildi.Bazı düşünceleri benim benimsediklerimle uyuşmuyordu,doğru.Ama o bu toprağı,bu ülkeyi,bu vatanı seven bir insandı.Gençliğinde çok aşırı solcuymuş sonradan değişmiş düşünceleri,öyle diyor çoğusu,gene de gençliğinden kalma bazı hassasiyetleri vardı sanırım,fikirleri benim benimsediklerimle uyuşmuyordu,ama bence Hrant Dink bu vatanı gerçekten çok seven bir insandı.Site girişine resmi asılsın mı konusuna gelince,asılması beni hiç rahatsız etmedi,asılsın,bu ülkeyi çok seven bir insanı öldürdüler.Ama beni en çok rahatsız eden nokta,Hrant'ın kemiklerini sızlattığını düşündüğüm nokta,bu olayın gene milliyetçi çevreye yıkılmak istenmesi.Kimse bu ülkede öldürülen insanların,dış güçler tarafından öldürüldüğünü düşünmüyor,yazık!,kimse sorgulamıyor bu ülkeden kaçanlar niye amerikaya gidiyor diye,herkes biliyor aslında bunu kimlerin yaptırdığını,bu işten kimlerin kârda olduğunu,ama halen kurtulamamışız sen haklısın ben haklıyım zihniyetinden,yazık!.Hrant Dink bu ülkeyi çok seven bir insandı,düşünceleri benimkilerle uyuşmuyordu,ama bu birşeyi değiştirmez,ama üzüldüğüm nokta,gene söylüyorum,çıkar sağlamak amacı ile gene kullananlar oldu,gerçekten yazık!. saygılar |
|
|
| #7 | |
| Hrant olabilmek,Ermeniceye surunmek sadece bir ozurdur;bir af dileyiştir!Af ederisiniz ama damarlarınızdaki asilzade kanda merhamet yok mu? |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Herkese karşı mevcut,ayrım yapmıyoruz düşmanlarımız hariç,merak etmeyin.Hrant'a da üzüldüm,ama bundan bile rant sağlamaya çalışanlara da bir o kadar sinirlendim. |
|
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ben de Hrant Dink değilim. Ayrıca güneş dururken kendini ''Ay''a benzetenlere bir anlam da vermek mümkün gözükmüyor. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #10 | |
| Birisi bana anlatsın lutfen kimler nasıl bu olumden rant sağlayacak.Çoktandır Trabzon'da potansiyel katiller türüyor.Sanırım Ermeni olabilmek olabildiğince Hratnt olabilmek bu diyarda yeni katiller çıkarmanın rantını sağlayacak! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|