| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Türkiye'den erişim engelli/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bir araştırma yapmak için Kıbrıs Cumhuriyeti'nin hükümet sitesi olan www.cyprus.gov.cy adresine girecektim. Ama kaç kez denememe rağmen adrese erişemedim. Diğer bazı kıbrıs sitelerinde de durum aynıydı. Belki bir sunucu hatasıdır dedim ama, Yunanistanlı üyemiz, Yunanistan'dan siteye rahatlıkla erişebildiğini söyledi. Aynı şekilde, proxy kullandığımızda, yani Türkiye dışında bir bilgisayardan bağlandığımızda bu siteye erişebiliyoruz. Sizce bu kasıtlı olarak yapılmış olan bir şey mi? Türkiye, halkının bu siteye girmesini istemiyor mu yoksa, Kıbrıs ile TR arasında bir internet sorunu mu var? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Zaman aşımı diye hata verdi bende de, ben ADSL kullanıyorum. Telefonla çevirmeli olarak ya da kablonet vasıtasıyla da deneyen üyelerimiz de erişemezse sorun var diyebiliriz heralde. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Ben şu an bu siteye girdim ve düzgün çalışıyor. |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Demek ki kısmi bir sorun var. Ama yine de çok ilginç geldi bana. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| ben de girdim... gayet iyi çalışıyor... __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Kıbrıs ile Türkiye arasında internet sorunu olması daha akılcı. Özellikle Kıbrıstan Türkiyeye çıkışlarda büyük sorunlar yaşanıyor. bu hatlar üzerinden yapılan bir iletişim ise sekteye uğraması normal. |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS
| slm... ben de denedim.. site gayet normal görünüyor __________________
KIBRISLIYIM ve bundan gurur duyuyorum... :74 |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|