| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Bu Kadar Kolay Mı? Bir insanın düşüncesini (düşüncesi ne olursa olsun) hedef alarak, bir toplumu birbirini suçlayacak ve içine kin nefret aşılayacak kadar zavallı düşünen insanların oyunlarına gelmek bu kadar kolaymı ? Yazılanları okuyorum ve soruyorum bu kadar mı kolayız ? __________________
Çekirgeler gaza geliyor, 1 , 2, üüüüüüç... |
| #2 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| Provakatörler sağ olsun hepsi onların ürünü zaten. ben her zaman söyliyorum halk eğitimsiz , gelişmiş bir toplum değiliz her bakımdan olayları kavrama güçlüğü çekiyoruz , eee hal böyle olunca halkı kandırmak çok kolay oluyor yıllardır kandırdıkları gibi . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| bu kadar basit Türkiyede fikirlerini söylersen böyle cezalınırsın... __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| İnsanların hukuka,yasalara güvenmediği (arada kopukluğun olduğu) toplumlarda cezayı ,suçlu gördüğüne halk kendisi verir... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|