| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| 40.000 € Bu aralar, çoklu cd yazıcıları araştırıyordum. İstanbulda bir firmanın sitesinde bir tane baktım. 300 cd haneli, boş cd yi kendi alıp yazıp kendi çıkarıyor. Sonra cd üzerine kapak resmi veya ayzısını basıyor. Kabaca bu şekilde yaptığı iş. 4 er cd yi aynı anda yazabiliyor. Özellikler güzel. Sonra fiyatını sordum. Tam 40 bin € dedi. Artı kdv de var. Teli kapatana kadar gülmemek için zor tuttum kendimi. Evet arkadaşlar, böyle bir cihaza 40 bin € verebilecek olan var mı? Veya yerine bir ev veya 2-3 otomobil mi alırsınız? :68 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. @ibra arkadaş sanırım bende sana güleceğim. Sakın alınganlık yapma. Bir CD yazıcı ve CD Üzerine yazan Printer ile işini görmek varken tamamen profosyonel bir cihazı sormuşsun. Sorduğun cevaba göre fiyat almışsın. Söylediğin alet Eğer sürekli CD işi yapıyorsan çok iyi bir alet ve kısa zamanda kendini karşılar ve kara bile geçersin. Olmadı birkaç CD yi aynı zamanda yazan CD Yazıcılar var ama elle dolduruyorsun ve yazıcıya kendin takıyorsun. Bu tip bir düzenek ile Yakmak isrediğin CD sayısına göre >Fiyatlar değişir. Bin veya Bir İki bin cıvarında da kurtulabilirsin. İ) |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Aradığımı buldum zaten, ve de aldım, ama bence hiçbir şekilde bu dediğim cihaza o kadar para verilmez. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| Bu ne ya onun yerine bir sürü daha işe yaryan şey alınır. |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2005
| Teknoloji=Para denklem gerçekten bu ha, way be 40.000 Avro |
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| çok haklısınız sayın derinmavi... |
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006