"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski23-01-07, 18:09  #1
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi
Roj u Hev Fan Club

Arkadaslar merhaba bu basligi acmamdaki sebep

Diger basliklardaki kisisel saldirilari yapmak isteyenlerin diger konulari rahat birakmalari ve benle ilgili kisisel saldirilarini burada yapmalaridir.

Cünkü bambask konularda konuyla hic alakasiz yerlerde benimle ilgili bambaska konularla ilgili mesajlar yaziliyor ve konuya hicbir faydasi olmadigi gibi yönetime de yükümlülük oluyor bosu bosuna mesaj silmekle ugrasiyorlar.

Bunlarin önüne gecmek ve yönetimin isini kolaylastirmak ve diger konularda alakasiz mesajlarin önüne gecmek icin bu basligi actim

Isteyen arkadaslar kisisel saldirilarini veya kisisel fikirlerini buradan yapsinlar . Böylece baskalarini rahatsiz etmemis oluruz...
Roj u hev is offline  
Eski23-01-07, 18:13  #2
elizabeth
Ayrıldı

Yani nerden geldi bu aklına
Bırak konuşan konuşsun kimin ne olduğu elbet bir yerde ortaya çıkıyor.
Şunu belirtmek isterim yada ilk düşüncesini yazan olayım.
Düşüncelerine ve yorumuna önem verip dikkate aldığım birkaç kişiden birisin.
Denizine aldandım.
elizabeth is offline  
Eski23-01-07, 18:16  #3
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Ülke / Şehir: Orasi

Tesekkürler Elizabeth

Benim bu basligi acmamin sebebi diger üyeleri bu kisisel tartismalardan uzak tutmak . Yani biri girip Hrant Dink basliginda gerilla nedemek diye soruyor.

Bosu bosuna yönetim geliyor ve mesajlari silmekle ugrasiyor. Konu cirkini görünüyor . Dagiliyor yada kitlenip kontrol altina alinip yönetimin gereksiz zamani aliniyor ve diger üyeler bu kitlenen konulardan uzak kaliyor yada bana kisisel yazanlarin mesajlarini okumak zorunda kaliyorlar. Bunun önüne gecmek icin
Roj u hev is offline  
Eski23-01-07, 18:22  #4
elizabeth
Ayrıldı

Amaçlarının ne olduğunu biliyosun zaten sölemeye gerek yok ama şuda bir gerçek başaramıyolar.
Eee buda olmayınca konuyla alakalı yada değil sadece mat etmek için bir açığını arıyolar.
Ben yinede söylim Boşver!!!!
Denizine aldandım.
elizabeth is offline  
Eski23-01-07, 18:55  #5
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Sn.Roj u hev biliyorsunuz ki,bu ülkede insanlar düşüncelerinden dolayı,ya idam sehbasını boyladı,yada yollarda katledildi.Bizler bu duruma alıştık artık maalesef,onun için sizin düşüncelerinizi paylaşanlar olduğu gibi,karşısında olanlarda olacaktır.Benim içinde sizin düşünceleriniz önemli,onun için bencede boşverin.Elizabeth çok doğru söylüyor.
Eski23-01-07, 18:56  #6
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Lütfen İmzalı bir resim!

Ben keleşli,poşili imzalı bir resim istiyorum.Mekan olarak kesinlikle kent istemiyorum.
Mümkünse cd'li içerisinde sloganlı ve zılgıtlı olursa tercihimdir.
Mademki fan club ; jöleli saçlı,sol kulak küpeli bol aksesuar giysili bir resim sizden isteyemem değil mi Sevgili roj?
Sevgiler,
doğançay
doğançay is offline  
Eski23-01-07, 18:57  #7
cizirabutn
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Özgür düşünce platformu değilmi burası?kime ne dileyen dilediğini düşünür savunur..
cizirabutn is offline  
Eski23-01-07, 19:03  #8
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Özgür düşünce platformunda ne düşünüyorsam yazarım.Bu saygı çerçevesinde olmak kaydıyla,benim düşüncem karşısında olanlarda yazsın.Sn.Roj u hev bence sizde yazmaya devam edin.
Eski23-01-07, 19:05  #9
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul

Alıntı:
Sayın cizirabutn şöyle demiş:

Mesajı Göster
Özgür düşünce platformu değilmi burası?kime ne dileyen dilediğini düşünür savunur..
Haklısınız,birilerinin PKK'yı destekleme hakkı var ise,benim de lanetleme hakkım vardır,pkk militanlarını ya da sempatizanlarına karşı gereken tepkiyi vermek te benim en doğal hakkımdır.Bir süre sonra şova dönüşeceği ve o amaçla açıldığını düşündüğüm bu konunun kapanması gerektiğini düşünüyorum.

saygılar
Eski23-01-07, 19:16  #10
seha
Admin

seha'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005

Yazıyaz içerisinde konular tartışılırken uyulması gereken bir takım kurallar vardır.
Bunlar :
* Yazıların hakaret,aşağılama içeremeyeceği
* Yazıların uygun bir üslupta ve hitapta olması gerektiği
* Yazıların konu dışı olmaması
* Yazıların kişiye yönelik, polemik yaratma amaçlı olmaması gibi tartışmaların sağlıklı bir şekilde ilermesine yardımcı olan kurallardır.

Yukarıdaki kurallara aykırı mesajlar kuralların belirlediği uygulamalar ile karşılacağı için böyle bir konu başlığının mevcudiyetinin bir anlamı yoktur. Sn.Roj'un başlığı açarken söylediği ''benle ilgili kisisel saldirilarini burada yapmalaridir.'' ifadesi kabul edilebilir değildir. Forumda hiç bir şekilde kişiye yönelik mesajlara izin verilmez. Bu nedenle mevcut başlık içerisindeki kural dışı mesajları siliyor ve konuyu kilitliyorum.
seha is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)