"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Arkadaslar merhaba bu basligi acmamdaki sebep Diger basliklardaki kisisel saldirilari yapmak isteyenlerin diger konulari rahat birakmalari ve benle ilgili kisisel saldirilarini burada yapmalaridir. Cünkü bambask konularda konuyla hic alakasiz yerlerde benimle ilgili bambaska konularla ilgili mesajlar yaziliyor ve konuya hicbir faydasi olmadigi gibi yönetime de yükümlülük oluyor bosu bosuna mesaj silmekle ugrasiyorlar. Bunlarin önüne gecmek ve yönetimin isini kolaylastirmak ve diger konularda alakasiz mesajlarin önüne gecmek icin bu basligi actim Isteyen arkadaslar kisisel saldirilarini veya kisisel fikirlerini buradan yapsinlar . Böylece baskalarini rahatsiz etmemis oluruz... |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Yani nerden geldi bu aklına ![]() Bırak konuşan konuşsun kimin ne olduğu elbet bir yerde ortaya çıkıyor. Şunu belirtmek isterim yada ilk düşüncesini yazan olayım. Düşüncelerine ve yorumuna önem verip dikkate aldığım birkaç kişiden birisin. __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
| #3 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Tesekkürler Elizabeth Benim bu basligi acmamin sebebi diger üyeleri bu kisisel tartismalardan uzak tutmak . Yani biri girip Hrant Dink basliginda gerilla nedemek diye soruyor. Bosu bosuna yönetim geliyor ve mesajlari silmekle ugrasiyor. Konu cirkini görünüyor . Dagiliyor yada kitlenip kontrol altina alinip yönetimin gereksiz zamani aliniyor ve diger üyeler bu kitlenen konulardan uzak kaliyor yada bana kisisel yazanlarin mesajlarini okumak zorunda kaliyorlar. Bunun önüne gecmek icin |
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Amaçlarının ne olduğunu biliyosun zaten sölemeye gerek yok ama şuda bir gerçek başaramıyolar. Eee buda olmayınca konuyla alakalı yada değil sadece mat etmek için bir açığını arıyolar. Ben yinede söylim Boşver!!!! __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sn.Roj u hev biliyorsunuz ki,bu ülkede insanlar düşüncelerinden dolayı,ya idam sehbasını boyladı,yada yollarda katledildi.Bizler bu duruma alıştık artık maalesef,onun için sizin düşüncelerinizi paylaşanlar olduğu gibi,karşısında olanlarda olacaktır.Benim içinde sizin düşünceleriniz önemli,onun için bencede boşverin.Elizabeth çok doğru söylüyor. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Lütfen İmzalı bir resim! Ben keleşli,poşili imzalı bir resim istiyorum.Mekan olarak kesinlikle kent istemiyorum. |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Özgür düşünce platformu değilmi burası?kime ne dileyen dilediğini düşünür savunur.. |
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Özgür düşünce platformunda ne düşünüyorsam yazarım.Bu saygı çerçevesinde olmak kaydıyla,benim düşüncem karşısında olanlarda yazsın.Sn.Roj u hev bence sizde yazmaya devam edin. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #9 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. | |
|
|
| #10 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yazıyaz içerisinde konular tartışılırken uyulması gereken bir takım kurallar vardır. Bunlar : * Yazıların hakaret,aşağılama içeremeyeceği * Yazıların uygun bir üslupta ve hitapta olması gerektiği * Yazıların konu dışı olmaması * Yazıların kişiye yönelik, polemik yaratma amaçlı olmaması gibi tartışmaların sağlıklı bir şekilde ilermesine yardımcı olan kurallardır. Yukarıdaki kurallara aykırı mesajlar kuralların belirlediği uygulamalar ile karşılacağı için böyle bir konu başlığının mevcudiyetinin bir anlamı yoktur. Sn.Roj'un başlığı açarken söylediği ''benle ilgili kisisel saldirilarini burada yapmalaridir.'' ifadesi kabul edilebilir değildir. Forumda hiç bir şekilde kişiye yönelik mesajlara izin verilmez. Bu nedenle mevcut başlık içerisindeki kural dışı mesajları siliyor ve konuyu kilitliyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|