"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevdiğinizin İsmini İlk Nerelere Yazdınız?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Lise yılların da bizlere hatıra olarak kalan güzellikler den birisidir sevdiğimizin ismini bir yerlere karalamak. Onun haberi olmasa bile; defterimize,kıtab'ımıza,sıraların üstüne yada dışarıda bir yerlere Peki siz sevdiğinizin ismini ilk nerelere yazmıştınız. ben. okuldan tebeşir alıp. eve giderken yol'da duvarlara yazdım sıralarda yazmadığım yer yoktu birgün,okul müdürünün sıralara isim yazanları disipline vereceği haberi yayıldı tüm okula.. başıma büyük iş almıştım. Bir kaçını sildik,sonra arama falan da olmadı. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Hala o yılları yaşayan biri olarak, çevremde aşık olacak birini bulamıyorum... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Msn nick'ime :p ------------ Saygılar... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| ben sevdiğimin ismini ne duvarlara yazdım nede defter sayfalarıma. ben onu yüreğimin en ücra köşelerine yazdım ama buda fayda etmedi. onu gittiği yerden döndüremedim.şimdi ise.o ücra köşelere yine yazıyorum |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sevdiğim ismi, sanırım ilk olarak yeni sıvanmış bir duvara yazdım. daha sonramı ne oldu? Fark edilince utandım. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: SAMSUN/Türk-iş
| Baş harfini Sol koluma kazıdım. __________________
İnsan YıĞıNLaRI EvREnSel BiR dEVİniMin pRçası OLDUklarıNI BİLMedEn yAşArlar!!!!!! ----------------------------------------- Varolmak için SAVAŞIM ve En iyi uyum yapan HAYATTA kalır. |
|
| #7 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hakikatten yoksun değilsek tabii... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ben ilk olarak beynime kazıdım... Bir de baktım zaten kalbimde mevcutmuş hep... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| iş yerimde masamın üzerine yazmıştım aslında önce kalbime yazmışım aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmuyor... |
|
| #10 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: Devrimin olduğu her yer
| Gazete başlıklarının büyük harflerini onun ismini oluşturacak şekilde kesip dolabıma yapıştırmıştım ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|