"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Evet arkadaşlar,sizi Türkiye'nin bilim,felsefe ve siyaset portalı http://www.cagdasdusunce.com a bekleriz.Çağdaş ve her görüşten insanla tartışmak için.: ![]() |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Yahu bu bizim forumun ikiz kardeşi gibiymiş :-) __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| bir forum dahaaaaa.... aman tanrım __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #4 | |
| Aslında php ile bir ana site de hazırlamaya çalışıyorum.Ama toefl ile meşgulum bu aralar. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #5 | |
| Ayrıca internetimizdeki forum kirliliğine ben de karşı duruyorum.ama bu proje bir iki günlük bir şey değil bir iki yıllık bir plan idi.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın Essence, Siteye girmeye çalıştım ama konulara girerken hata veriyor. Ama güzel bir siteye benziyor. Umarım en kısa sürede bu teknik sorunları giderirsiniz. |
| #7 | |
| Sayın Işık, En geç 1-2 saat içinde sorunlar halledilecek aslında sorundan ziyade bir eklenti yapıyoruz.Beğendiğinize sevindim.Sizi aramızda görmek bize onur verir. ![]() __________________
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| bu site kız öğrenci yurdu sitesi olmuş.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
| #9 | |
| Evet, google.com'da site:cagdasdusunce.com diye aratıp önbelleğe bakarsanız bir nostalji yaşayabilirsiniz ![]() __________________
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: antalya/ankara
| o da olmuyor.. sayfalar açılmıyor.. __________________
öğrenci görünümlü müzik insanı |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|