| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Saddam gerçekten idam edildi mi? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Saddamın ölü veya sağ olsun darağacına giden olmadığı konusunda yazılmış yorumlar mı komplo teorilerimi diyelim bilemiyorum. http://www.kerkukfeneri.com/saddam_h...kukfenerix.asp http://www.kerkukfeneri.com/comments...ge=news&id=136? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Olabilir.. bir Hollywood çalışması olmuş olabilir.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Almanya
| Gercegi söylemek gerekirse artik su ilimunati derin devlet yok masonlar bu olaylardan sonra herseye bir kulp uydurmaya basladik gidiyoruz artik neye inanip neye inanmiyacagimizi iyice sasirir olduk. Idam edildi veya edilmedi sonuc olarak dünya üzerindeki sosyal bir hareket yapamayacak bir hale getirildi sonuc üzeri simdi bu noktadam sonra ölmüs veya ölmemis bi anlami kalmiyor bana göre artik yoksa bu amerika her öldürdüm dedigini öldürmüyo bir yerde gizliyosa nerede bu yer uzaydamida kimse bulamiyo göremiyor hani diyelimki öyle oldu ve amerika bu öldürdük dedikleri kisileri sakladi bir yerde peki bu insanlar hicmi ayaklanma yapmazlar bunlar dünyayi sarsan akilli adamlar her girdikleri yerde guruplanma yapacak insanlari kolay kolay zeki beyinleriyle kandirabilecek kadar iyiler ya orda bir ayaklanma yapsalar dünya duysa bu haberi ondan sonrasi yani bu hareketi yapacagini hic zannetmiyorum amerikanin öldürdük dedigini öldürmüstür artik birakalim su komplo planlarini ve her tasin altinda birsey aramayalim birazda yüzeysel ve saf acidan bakalim olan olaylara. __________________
[COLOR=Red][SIZE=3]Ev herseydir. Özgür Filistin Halki[/SIZE][/COLOR] |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| |
|
| |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Herkez birşeyler söylüyor ama,bence öldürülmüş olabilir.. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bence kesin öldürülen Saddamdır.Bunlar komplo... |
|
| #7 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| saddam öldü gitti o kadar.. bu komplo teorilerine en çok bizim ülke insanı itibar ediyor nedense.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|