| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Tiraj artınmanın en kolay yolu... Yeni AKtüel dergisi, sözde yeni yayın politikasıyla artık aile haberciliği yapacağını söylemişti ancak, bu politikayla çıkardığı ilk sayısında, yine "kadın"ı kullanmıştı. Ancak eski fotoğraflarının tersine bu sefer başörtülü bir resimdi bu. BU moda aslında kolay yoldan tiraj artırmak isteyen tüm yayın organlarının başvurduğu yöntem. SOn olarak Tempo dergisi de AKtüelle aynı yoldan gidiyor. GÜzel bir fiyat indirimi, çarpıcı bir bayan fotoğrafı (tabi ki başörtülü) ve altta Din, İslam kelimelerinin yanında çağın moda söylemleri kelimeleri... Alın size tiraj patlaması. Eskiden dini siyasete alet ederlerdi, şimdi tiraja alet ediyorlar. Sen hem başörtülüye tahammül edeme, hem dergilerinin kapaklarını başörtülü resimlerle hazırla! __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Tiraj için ne gerekiyorsa onu yapar bu basın organları, gerekirse bikinililerin fotoğrafı gerekirse başörtülülerin fotoğrafı. Sadece kendilerine belli bir alan seçip onun üstünde yayın yapmayı beceremezler. |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Dün, dergi satan bir yerde bu dergileri inceleme fırsatım oldu ve ne yazık ki, şöyle güzel bir haber - siyaset dergisi göremedim. Herkes popülerleşmeye çalışıyor. Tüm dergiler, magazinel bir şeylerden, ufacık kırıntılardan falan bahsetmekte. Söyleyecek yeni sözü olan bir dergi göremedim. Belki böyle dergiler vardır, ama okunmadığı için "piyasada" göremiyoruzdur. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın Türker, Bu konuda çok haklısınız. Maalesef olay biraz yumurta-tavuk hikayesine dönüyor. Belli bir çizgide ve kalitede yayın yapan dergiler çok az ve de örneğin ben İzmir'den bildiğimi söyleyeyim çok az yerde satılıyor. Bu televole-siyaset dergilerini çıkaranlar ise ne televolecilere ne de siyasetle doğru dürüst ilgilenenlere yaranabiliyorlar. Yeni Aktüel dergisinde sanırım bir ABD üniversitesinin Türkiye'de şube açacağı ve başörtülülerin de bu okullara kayıt yaptırıbileceğinden söz ediliyordu. Peki diyelim böyle birşey oldu, bundan kaç başörtülü kişi yararlanabilecek? Taş çatlasa 300 kişiye hitap eden bir konu böyle allanıp pullanıp kapak konusu olabiliyor. |
| #5 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Moda devam ediyor. Yeni Aktüel Çarşamba semtini yeni keşfediyor. Çarşamba nın ismi bundan sonra Aktüel semti olsun bari. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|