"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Yeni düşüncesi olan, belki de şu ana kadar hiç duymadığım bir fikri paylaşabilecek, habere hiç bakmadığım bir açıdan yorum getirebilecek bir dergi göremiyorum. Bir kez Teori dergisini almıştım, o da ulusalcı sosyalist kanatı (işçi partisi ağırlıklı) temsil ediyordu. Farklı düşünceleri olması güzel bir şeydi, ama çok da çarptırılan noktalar yok değildi. Bunun gibi fazla bilinmeyen dergileri de burada paylaşırsak çok yararlı olur görüşündeyim. Sonuçta burası bir paylaşım platformu da. ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-08-05 14:28 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Liberal Düşünce dergisi üç ayda bir yayınlanan güzel bir dergi. Bir de Liberal Gençlik Derneği'nin gene üç ayda bir yayımladığı Serbest Çizgi diye bir dergi var, bir kere toplantılarına katılmıştım, sağolsunlar bu dergiyi sürekli gönderiyorlar. Dediğiniz gibi diğer arkadaşlar da siyasal içeriği zengin dergileri paylaşırsa çok iyi olur. |
| #3 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Çok uzun zamandır siyasi içerkli dergiler almıyorum. Sanırım bir arkadaşım beni abone etti, bir dönem TKP'nin yayın organı niteliğindeki BİLİM ve SANAT dergisi evime geliyordu. O da kesildi. Bilim ve Teknik başta olmak üzere piyasadaki bilimsel dergileri almaya çalışıyorum.Yine başta Tubitak olmak üzere bilimsel kitap yayınlarını da takip etmeye çalışıyorum. Evet, Sn Türker'e katılıyorum.Bu konularda aydınlatıcı örneklere ihtiyacımız var: |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bilim ve Teknik'e ek olarak bugün yayın hayatını sürdüren Bilim ve Ütopya dergisi ile, Bilim ve Gelecek dergileri de bilimsel konulardaki boşluğu doldurabilme adına gerçekten çok önemli bir işlev yüklenmişlerdir. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: ANKARA
| evrensel kültür de içeriği bayağı geniş bir dergidir.ayrıca focus da kalitelidir. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Aylık çıkan "Genç Beyin" adlı bir dergi var.Dinsel mesajlar içeren kısımları bir tarafa bırakılırsa gerçekten güzel ve insan gelişimi ile ilgili konuları var.Arada hap gibi verilen dinsel mesajlarda var.Ben derginin devamlı okuyanıyım ve çok yararlarını da gördüm. Bahsettiğim dinsel mesajlarını soyuyor ve ayıklıyarak lazım olan bilgileri alıyorum.Portakalı seviyorum diye nasıl kabuklarını da yemiyorsam,bu dergiye de portakala yaptığım muameleyi yapıyorum.:-) Saygılarımla. |
| #7 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Neden dinsel mesaj verme kaygısı var..4 yada 5 defa aldıgım hoşuma gittini soylıyebılecegım ama sonra bu mesajların yogunlugunun farkına varıp "sanırım aradıgım sey bu degıl"dıyıp varzgectıgım dergıdır.. Sn.Turesin'in yaptıgını yapmalıydım belkıde ![]() __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Aydın
| Başkent üniversitesini bi yayını var adı Bütün Dünya.ayda bir yayınlanır.fiyatı da 3 ytl.güzel o da. |
| #9 | |
Kayıtlı Okur
Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| 2023 dergsini tavsiye ederim ![]() |
| #10 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Memlekette adam gibi aydın kalmadı ki dergisi çıksın.Tek muhalif yayın hareketi karikatürcüler.O da leman ve türevleri |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|