"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski25-01-07, 23:40  #1
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir
Steffi Graf

bugün Avustralya açığı izliyordum.Sharapova,Klisters yenmeyi başardı.maçı izlerken düşündüm de kimse Steffi Graf ın yerini tutmuyor.
Tenis maçlarını izlerken hoş bayanları da izlemek ayrı bir tad veriyor.Son dönemlerde sharapovayı takip ediyoruz.Bir aralar kournikova faciası vardı.Kız yazık bir tane turnuva alamadan gitti.Sadece güzellik yetmiyor işte.Allahtan sharapova tenis oynamayı biliyor.Ancak o da STEFFİ nin yerini tutmuyor.

Küçükken köyde sadece trtyi çeken bir televizyonumuz vardı.Orada yazları izleyecek birşey olmayınca WİMBLEDON u izlerdik.Steffi ile orada tanıştık.Navratilova ile ne maçlar yapardı.Bir arada SELES ile mücadele ediyordu.Dehşet tenis oynardı.Çok güzel bir kadın değildir.Ama acayip çekici idi.LADY DİANA gibi.Hele o burnu yok muydu.Sempatik bir hatundu.Sharapova mübarek buz gibi.

Ah eski WİMBLEDONlar ah eski STEFFİler
bozkır is offline  
Eski25-01-07, 23:50  #2
Roj u hev
Uzaklaştırıldı

Giriş Tarihi: Dec 2006
Ülke / Şehir: Orasi

Alıntı:
Sayın bozkır şöyle demiş:

Mesajı Göster
bugün Avustralya açığı izliyordum.Sharapova,Klisters yenmeyi başardı.maçı izlerken düşündüm de kimse Steffi Graf ın yerini tutmuyor.
Tenis maçlarını izlerken hoş bayanları da izlemek ayrı bir tad veriyor.Son dönemlerde sharapovayı takip ediyoruz.Bir aralar kournikova faciası vardı.Kız yazık bir tane turnuva alamadan gitti.Sadece güzellik yetmiyor işte.Allahtan sharapova tenis oynamayı biliyor.Ancak o da STEFFİ nin yerini tutmuyor.

Küçükken köyde sadece trtyi çeken bir televizyonumuz vardı.Orada yazları izleyecek birşey olmayınca WİMBLEDON u izlerdik.Steffi ile orada tanıştık.Navratilova ile ne maçlar yapardı.Bir arada SELES ile mücadele ediyordu.Dehşet tenis oynardı.Çok güzel bir kadın değildir.Ama acayip çekici idi.LADY DİANA gibi.Hele o burnu yok muydu.Sempatik bir hatundu.Sharapova mübarek buz gibi.

Ah eski WİMBLEDONlar ah eski STEFFİler

Acayip anilarimi destin bende ufakken cok izlerdim wimbledon i. Ben daha cok erkek karsilasmalarini seviyorum. Daha sert ve hizli servisler ancak onlarin maclarinda var. Ama acayip anilarimi destin sevgili Bozkir...
Roj u hev is offline  
Eski25-01-07, 23:53  #3
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Hak veriyorum sayın Bozkır..Steffi Graf cok iyi bir tenisciydi ama itiraf ediyim ben o zamanlar Martina Hingis taraftarı oldugum için Graf'la aram pek iyi değildi...

Öte yandan ben Sharapova'yı hepsine tercih ederim

En sevdiğim tenisci sorulunca da hiç durmadan Pete Sampras cevabını veririm..

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski26-01-07, 00:03  #4
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın Roj u hev şöyle demiş:

Mesajı Göster
Acayip anilarimi destin bende ufakken cok izlerdim wimbledon i. Ben daha cok erkek karsilasmalarini seviyorum. Daha sert ve hizli servisler ancak onlarin maclarinda var. Ama acayip anilarimi destin sevgili Bozkir...
valla sn roj
arada bir eski günleri anmak iyidir.Erkekler de PETE SAMPRAS ın ilk çıkışını hatırlarım.Agassi çim kortta iyi olmadığı için meydan Smmprasındı finalde JİM KÖRİYIR ı geçip şampiyon olmuştu.En erken onu hatırlarım
bozkır is offline  
Eski26-01-07, 00:07  #5
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın Elenorin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Hak veriyorum sayın Bozkır..Steffi Graf cok iyi bir tenisciydi ama itiraf ediyim ben o zamanlar Martina Hingis taraftarı oldugum için Graf'la aram pek iyi değildi...

Öte yandan ben Sharapova'yı hepsine tercih ederim

En sevdiğim tenisci sorulunca da hiç durmadan Pete Sampras cevabını veririm..
Ben de aksine Hingis e gıcık olurdum.Hep o yelloz anası yüzünden.Sonunda bir maçta dramatik bir şekilde Steffi ye yenilmişti.Fransa açıkta ilk seti aldı.İkinci seti de alacaktı.Sonra seyirci STEFFİ yi destekleyince sinirleri bozuldu.Hakem bir pozisyonda yanlış karar verdi.Bu hanım karşı tarafa geçip hakemle filan uğraştı.Seyirci bunu yuhladı.Elindeki maçı verdi sahayı ağlayarak terketti.Sonra anasını bıraktı. tenisi bir süre zevk için oynadı o zaman onu sevmeye başladım.çok güzel bir gülümsemesi var.Arada bir maçlarını izlerim.Hey gidi günler hey

bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-01-07 00:10 .
bozkır is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 13:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)