"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bugün Avustralya açığı izliyordum.Sharapova,Klisters yenmeyi başardı.maçı izlerken düşündüm de kimse Steffi Graf ın yerini tutmuyor. Tenis maçlarını izlerken hoş bayanları da izlemek ayrı bir tad veriyor.Son dönemlerde sharapovayı takip ediyoruz.Bir aralar kournikova faciası vardı.Kız yazık bir tane turnuva alamadan gitti.Sadece güzellik yetmiyor işte.Allahtan sharapova tenis oynamayı biliyor.Ancak o da STEFFİ nin yerini tutmuyor. Küçükken köyde sadece trtyi çeken bir televizyonumuz vardı.Orada yazları izleyecek birşey olmayınca WİMBLEDON u izlerdik.Steffi ile orada tanıştık.Navratilova ile ne maçlar yapardı.Bir arada SELES ile mücadele ediyordu.Dehşet tenis oynardı.Çok güzel bir kadın değildir.Ama acayip çekici idi.LADY DİANA gibi.Hele o burnu yok muydu.Sempatik bir hatundu.Sharapova mübarek buz gibi. Ah eski WİMBLEDONlar ah eski STEFFİler |
| #2 | ||
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Alıntı:
Acayip anilarimi destin bende ufakken cok izlerdim wimbledon i. Ben daha cok erkek karsilasmalarini seviyorum. Daha sert ve hizli servisler ancak onlarin maclarinda var. Ama acayip anilarimi destin sevgili Bozkir... ![]() | |
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hak veriyorum sayın Bozkır..Steffi Graf cok iyi bir tenisciydi ama itiraf ediyim ben o zamanlar Martina Hingis taraftarı oldugum için Graf'la aram pek iyi değildi... Öte yandan ben Sharapova'yı hepsine tercih ederim ![]() En sevdiğim tenisci sorulunca da hiç durmadan Pete Sampras cevabını veririm.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #4 | ||
| Alıntı:
arada bir eski günleri anmak iyidir.Erkekler de PETE SAMPRAS ın ilk çıkışını hatırlarım.Agassi çim kortta iyi olmadığı için meydan Smmprasındı finalde JİM KÖRİYIR ı geçip şampiyon olmuştu.En erken onu hatırlarım | |
| #5 | ||
| Alıntı:
bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-01-07 00:10 . | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|