"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Kızıl Elma/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: SAMSUN/Türk-iş
| Herkesin bir kızıl elması var ya da olmalı. Sizin kızıl elmanız ne? Benim kızıl elmam Bir gün Uzayda da insanlar yerleşmeye başladıklarında oradaki halkın yöneticisi olabilmek ![]() __________________
İnsan YıĞıNLaRI EvREnSel BiR dEVİniMin pRçası OLDUklarıNI BİLMedEn yAşArlar!!!!!! ----------------------------------------- Varolmak için SAVAŞIM ve En iyi uyum yapan HAYATTA kalır. |
|
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| En dibe ulaşıp sürünebileceğim en geniş düzlüğün dostu olmak...Sürünmek yaşamaktır...Zirvedekinin ise atacak adımı yoktur ancak bana yaklaşır... Saygılarım ve Sevgilerimle |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Kızılelmanın tanımı yapılmaz... Kızılelma asla varılamayacak olandır... Ona varamayacağını bildiğin halde ona varmak için mücadele etmektir... __________________
He He |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Kızıl Elma ; Kimsenin yapılacağına inanamayacağı birşeyi hedef seçmektir. Ve bir bir gün olacağını adı gibi bilmektir. __________________
İnsan YıĞıNLaRI EvREnSel BiR dEVİniMin pRçası OLDUklarıNI BİLMedEn yAşArlar!!!!!! ----------------------------------------- Varolmak için SAVAŞIM ve En iyi uyum yapan HAYATTA kalır. | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Alıntı:
İmkansıza yürümektir....Kızıl Elma.... __________________
He He | |
|
| #6 | |
| Başka kızıl elması olan yok mu beyler? __________________
İnsan YıĞıNLaRI EvREnSel BiR dEVİniMin pRçası OLDUklarıNI BİLMedEn yAşArlar!!!!!! ----------------------------------------- Varolmak için SAVAŞIM ve En iyi uyum yapan HAYATTA kalır. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Benim var ![]() Dinlerden, savaslardan ve korkulardan arinmis bir dünya... saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Uçan balona binip, sonra onu süren kişiyi aşağı atmak sureti ile gökyüzüne kendimi bırakmış bir şekilde rüzgarın surtatıma suratıma vurması ile birlikte gidebilidiğim kadar uzaklara gitmek, sonu diyeceksiniz, sonunda da düşüp ölmek işte... __________________
Güneşi ve ışığı başka yerde arama, onlar bizim içimizde..! Yücel Sarpdere / Vatandaş Abuzer | sayfa:222 - satır:10 |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kötülük olmayan bir dünya.(ama nerdee?) |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Benim ki zaman yolculuğu... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|