"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| 'Kürdistan’da daha özgürüz' / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Federal Kürdistan Bölge Parlamentosu’ndaki Türkmen Grubu Başkanı Kerxî Altıparmak, Kürtlerle hiçbir zaman sorun yaşamadıklarını belirterek, “Türkiye’de Kerkük ve Türkmenlere ilişkin yürütülen tartışmalar, Türkmenlerin çıkarına değil” dedi. Kerxî, “Kerkük’ün kaderi, kentte yaşayan Kürtler, Türkmenler, Asuri, Keldani ve Araplar tarafından tayin edilecek. Kerkük’ün Federal Kürdistan Bölgesi’ne bağlanmasını istiyoruz” diye konuştu http://www.yeniozgurpolitika.org/?bolum=haber&hid=12894 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006 Ülke / Şehir: Vatansız yerden
| Bu yazıyı Kuzey Irak'a girmek isteyenlere okutmak lazım... Türkmen Grubu Başkanı da herhalde Kürtçü değildir... Halklarımıza ırkçılık pompalayan kesimler aslında orada olup bitenlerden bi haber... __________________
Merhaba dostlar... |
|
| #3 | |
| Kraldan kralci olanlar okumali bence Türkiye de Türkmenden Türkmenci gözükenler sadece göz boyamaya kalkanlarin okumasi gerekli... |
|
| #4 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Bunun seceresini iyi araştırmak gerekir... Kürt kökenli.. Türkmen olmasın.. Adı da bir garip geldi. bana.. eee.. siyaset böyle bir şey işte!... Kimin neyi.. hangi tarafı tutacağı belli olmuyor... Hani '' kurtuluş savaşı '' yıllarında ''ARTİN KEMAL '' vardı ya!.. Tıpkı onun gibi.. eee. ne yapalım.. ilerde heykelini dikersiniz.. Bu KERXİ beyefendinin... ![]() | |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Soyunu arastirip Kürtlere baglamak sizin göreviniz bizim degil o yüzden soyunu arastirma geregi duymuyorum. ![]() | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Ben Kürdüm... Türkiye'de çok mutluyum... Türkiye'yi çok seviyorum... Burda çok özgür ve mutluyuz... Yeni bir ülke kurmak istemiyoruz ve biz kürtler türklük üst kimliğini benimsiyoruz. Ne mutlu türküm diyene! __________________
He He |
|
| #7 | |
| Kendi adiniza bir aciklama . Sizin gibi düsünmeyen bir cok kürt mevcut...Yeni bir ülkeden bahsetmedik zaten. Ama zamaninda güney kürdistana göce zorlanan Türkiye Kürtlerinden de bahsedebilirsiniz mesela... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| O Bölgede Türkmenleri ve Kürtleri biliyordum ama Kürtmenleri ilk defa duydum ![]() |
|
| #9 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sizi ve sizin gibi düşünenleri kardeşim olarak görüyorum,pkk militanlarına en iyi cevabı birlik olarak verebileceğimze inanıyorum. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| sn roj u hev Haber DİHA yani pkk ya yakınlığı ile bilinen bir haber merkezi tarafından yapılmış.AYRICA bu haberin verildiği site de pkk nın savlarını savunmakta.Yani; haberin haberin taraflı olduğu apaçık pkk'nın propagansasını yapan bir yayın organının sitesinden bizlere haberler veriyorsunuz. Bakın o site neler yazmış... Kürdistan’da yaşam dondu! 05 Ocak 2007 Kürt illerinde soğuk hava hayatı felç etti. Nehirlerin ve göllerin donduğu bölgede, su şebekeleri işlevsiz kaldı, elektrik trafolarının patlaması sonucu özellikle küçük yerleşim birimleri karanlığa gömüldü. Yoğun kar ve buzlanma ulaşımı durdurdu. ... Amed’de mağduriyet Amed’de ise yaklaşık bir haftadır etkili olan soğuk hava nedeniyle suların donmasının yol açtığı mağduriyet devam ediyor. İçilebilir kalitede su temin etmekle sorumlu olan Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi(DİSKİ) Müdürlüğü’nün konuyla ilgili herhangi bir çalışmalarının olmadığını bildirerek, su sorununun ancak havaların ısınması ile çözüleceğini duyurması dikkat çekti. Su borularını kaplayan buzları kırmaları halinde, boruların zarar görebileceğini ifade eden DİSKİ yetkilileri, boruların izole edilmesi halinde bu tür durumların engellenebileceğini ifade etti. http://www.yeniozgurpolitika.org/?bolum=haber&hid=12043TÜRKİYENİN DOĞU İLLERİNİ KÜRDİSTAN OLARAK NİTELEYEN,DİYARBAKIR'A AMED DİYEN BİR SİTENİN NE KADAR TARAFSIZ OLABİLECEĞİNİ SİZLERE BIRAKIYORUM... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|