"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Üst Konular Hakkında / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Forum yöneticilerine bir şikayetim olacak.. Üst konuların görüntüsünü begenmediğimi söylemeliyim.. Eskiden cok daha iyi bir pozisyondaydılar şimdi ise kötü durduklarını düşünüyorum.. Eskiye dönülmesini talep ediyorum, tabi ki bir sorun çıkarmayacaksa.. Saygılar.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
|
| #2 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Geçici olarak bu konumdalar. Teknik bir sorundan ötürü böyle yapıldı. En kısa sürede eski haline getirilecek. |
| #3 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Kolay gelsin. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Üst konular eski şeklinde. Görünüm düzeltildi. __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|