| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Tarafsızlık şart olmalı / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bir cumhurbaşkanı bile X partiden olsa dahi tarafsız olmak zorunda . aynı şekilde burada da bir moderatör,admin veya eş admin de tarafsız olmalıdır.neden bunu söylüyorum ;çünkü her hangi bir moderatör veya diğerleri siyasi görüşü sembolize eden şekil yada resimler olmamalı çünkü tarafsızlık olduğuna inanmıyorum... sayın arkadaşlar sizlerinde görüşlerinizi almak isterim... saygılarımla |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Taraf olmayan kişi olmaz. Önemli olan adaletli olabilmek. |
|
| #3 | ||
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Alıntı:
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tarafsızlık bir taraf olacağına göre... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Tarfsızlık suskunluğu sessizliği getirir."Ne sağcı ne solcu futbolcuyum"gibi tekerlemeler hep bu toplumun önünü kapatmıştır.aydın veya bilgili insan lar bu bilgilerini paylaşmak zorundadır.Paylaşılmayan bilgi yok olmıya mahkumdur. Forum yöneticilerine gelince,bu arkadaşlarımız belli bir fikirleri doğrultusunda yazılar yazarak yöneticiliğe geldiler(Kurucu üyeler hariç)Siyasi konularda belli bir görüşü temsil etmiyen kişinin siyasallığı olabilirmi? Benim görüşüm yöneticilerin, tarafsız değil,hoş görülü olabilmeleri önemlidir. Yönetici arkadaşlarda kendi bilgi ve görüşlerini rahat bir şekilde yansıtmalıdır. saygılarımla |
|
| #6 | |
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Tarafsizlik; yasama, yürütme ve yargiyi esit ve ayrimsiz uygulamak demektir. Hüner iste buradadir. Kisilerin ise tarafsiz olmasi söz konusu degildir. saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
saygılarımla | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İşte o objektif yaklaşım da bir taraftır. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|