"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevince mi aşık olursunuz, aşık olunca mı seversiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Birbiri içine geçmiş iki duygu bence peki ya sizce... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Aşık olduğum insanı ister istemez severim.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ömrü kisa oldugundan bence önce ask.. sonra sevgi. ic ice bile olsalar ilk elektrigi zaten askta görürüz gibi geliyor bana. saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-01-07 14:10 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Paradoksal yaşamda her şey mevcut. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #5 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| her kadın güzeldir... biraz bakarsa kendine ....seversiniz ama aşık olamassınız... |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Hemen tersini düsündüm ben de. Birine önce asik olunabilir ama onu sevemem de diyebilir insan. Neden diye sormak geliyor icimden. saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
|
| #7 | |
| sn.hoca birine aşık olunabilir ama onu sevemem diyen insan bence sadece aşık olduğu kişiyle seksten başka birşey yapmayı düşünmeyen kişidir... |
|
| #8 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| aşık olan insna zaten sever. AŞK biter, SEVGİ kalır... |
|
| #9 | |
| Ama askin, öncelikle sex ile degil de, yalnizca sevilenin yaninda olmak, onu kaybetmemek ile ilgisi oldugunu saniyorum, daha sonra ise atesli sahnelerin yasanmak istenmeyecegini de söylemiyorum tabi ![]() saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #10 | |
| sn hoca aşık olduğunu zannetmek durumuda var benim de başıma geldi aşık olduğumu sandığım kişiyi sabah akşam aklımdan çıkarmıyordum ama sonra baktım ki sadece onunla seks yapmak istediğimi fark ettim dediğiniz gibi yanında olmak ,kaybetmemek isteği vardı bende de duyguları iyi tahlil etmek gerek... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|