"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| Haydi destek verelim! Önemli bir mesaj geldi. Diyor ki “Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazdığımızda ilk 100 sayfa tamamıyla uydurma Ermeni iddialarını anlatan diaspora siteleridir. Bizim tezimizi anlatan siteleri yukarı taşımanın tek yolu bu sitelere girmek, her gün en az bir kere tıklamaktır. Lüften aşağıdaki siteyi açılış sayfanız yapın. Ülkenize destek vermek bu kadar kolay! “Başlat”tan denetim masasına girin, internet seçeneklerini tıklayın. ‘Giriş sayfası’ yazan yerin altındaki adres yerine aşağıdaki adresi yazın: http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/intro/index.html ve lütfen bu siteyi başkalarına da gönderin.” Çok kolay değil mi? Haydi hemen başlayalım. Bu konu ihmale gelmez, biliyorsunuz onlar dünyanın her köşesinden toplu şekilde çalışıyorlar. Kaynak:http://www2.vatanim.com.tr/root.vata...goryid=4&wid=4 (daha önce verildiyse özür dilerim...Hatırlatmış olayım dedim en azından) onur0226 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-01-07 16:28 .Sebep: link düzeltildi |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| |
| #3 | ||
| Alıntı: Site güncellenmiş ... linki düzelttim...duyarlılığın için teşekkür ederim... | |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Selam arkadaşlar. Ben Dışişleri Bakanlığına bu konuda bir mail atmıştım. Google'da çok zayıf olduğumuzu, karşı tarafın sitelerinde buraya dikkat "Türkçe dahil" 5,6dilde yayın yaptıklarını; mutlaka bizlerin de bu tarz siteler kurmamız gerektiğini söyledim. Mailimin ilgili birimlere aktarıldığını belirttiler. Bir kaç hafta sonra deişen birşey olmadığını gördüm. Bir mail daha atmaya çalıştım. Muhtemelen bakanlığımızın serverları bakımdaydı ve mallerim artık gitmiyordu Google'da yukarı taraflara taşınmaının yolunun daha çok tıklanması olduğunu bilmiyordum. BUndan sonra yapacağım. ermenisorunu.gen.tr güzel bir site ama ermenice dil seçeneğinin eklenmsi lazım. Site üslubu ile de ermenilere hitap edebilmeli. Herşeyden önce ingilizce ulaşım adına sahip olmalı! kaç yabancı ermenisorunu lafından birşey analr ki!Hoşça kalın,, |
| #5 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Orasi
| Ben Ermeni soykirimini hic oturup arastirmis degilim fakat baska seyler okurken karsilastiklarim ve ve Alevi olarak ,alevilerin de Ermeni katliamlarinda onlara yardim etmesi ve onlari saklamasi ile ilgili olarak cok hatira dinledim. Tarih yazanlardan degil de yasayanlardan dinlenince ve okununca bir baska güzel oluyor. Acikcasi siz istediginiz kadar bu site raitinglerini arttiriniz google da üstlere tasiyiniz ama bence cok önemsiz bir ayrinti...Gercege bir sekilde ulasiliyor... |
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
| #7 | |
| Bu konu bence gereksiz aziz dostum. Yani google da raiting yükseltmekle olacak bir is degil bu. Isin sonunda Ermeni katliami yada sözde Ermeni katliami varsa da yoksa da gercek ortaya cikar. Mesela diyelim ki iki gün sonra Ermeni katliami gercekten ispatlandi. O zaman bu yaptigindanizdan bosu bosuna Ermeni katliamini yalanlayanlarin sitesini yukarila tasidiniz icin vicdanen rahat olacak misiz...Yada iki gün sonra bu internet sitesi icerigini degistirip Türkiye üzerine saldiri yazilari yayinlayip sizin verdiginiz raitinglerden faydalanirsa...Yada site ele gecirilip kötü amaclar icin kullanilsa,yada bu sitedeki haberleri okuyup 3. bir Trabzon vakasina yol acsa... Zaten internet isleriyle ilgili iseniz sunuda bilirsiniz. Google gibi bir teknolojide sunni bir girisimle raiting yükselmez... |
| #8 | ||
| Alıntı:
Bütün dünya olayları ermenilerin ağzından dinliyor..şu an dünyada gerçek o...yani bize kabul ettirseler bu durumu..yani ermeni soykırımı olduğunu kabullensek,gerçeğin ne faydası olur ondan sonra ...Bu baskılarını her seferinde yapsalar ve kabuyl edin şunu diye karşımıza çıkarsalar...Dünya kamuoyunu da arkalarına alsalar...gerçek de bunun tam aksi olsa ne faydası olur? Bence bu site çok yararlı... En azından böyle bir çabada bulunmamak dahi,ermeni sitelerine girenlerin,Türkler olayları kabulleniyor demek ki,diye düşünmesine sebep olabilir..Böyle bir kaynağın var olması bu açıdan iyi...arayan bizim tarafın görüşüne de ulaşır... Diğer dediklerinizi ise ciddiye almıyorum...o kadar kurgu yüzüklerin efendisinde bile yok... ermeni soykırımını ispatlama çabası olmadığı için ortada sorunlar var zaten... sizin dediklerinizi ermeniler tarafından bakarak düşünelim...ya türklerin yapmadığı ispatlanırsa...ya bir ermeni ermeni sitelerindeki yazılardan etkilenip bir türk diplomat öldürürse? ermeni siteleri suni girişim değil mi peki?ilk yüz sayfa.... bu siteyi ve çabayı öle adlandırırsak,ermeni sitelerini de öyle adlandırmamız gerekir...ilk başta adresi desteklemez,öne almaya çabalamaz,101. sayfaya bırakırsak...insanlar nasıl ulaşır ona? | |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Alıntı:
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
Hayir Onur gercek neye inaniyorsak odur gibi basit degil. Siz ermeni katliami olmadigigina inanmak istiyorsunuz. Ama bu aklin bir fantezisi. Bu Ermeni katliamiyla ilgili varsayilan tarihde ya katliam olmustur yada olmamistir gibi kesin bir yargidir. Yani biz neye inaniyorsak o dogrudur derseniz..gercekci degil. Ayrica herkes Ermenilerin agzindan dinliyor cünkü Katliamla ilgili calismalari Türkiye gibi 10 15 yillik bir mazi degil. Onlar daha önceden bu konuyla ilgilendiler bilgi topladilar. Türklerin actigi siteler sadece etkiye tepki. Yani adam akilli ermeniler internet sitesi acmamis olsalardi bu konuyu göndeme bile tasimazlardi... Diger yazdiklarmi ciddiye almadiginiz icin ciddiye almadiginiz seylerle ilgili seylere cevap yazmiyorum... Siz istiyorsaniz deneyin sayfanin raitingi gibi calismalaril... | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|