| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Spor yapıyor musunuz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Ben vucut gelistirme yapiyorum ayrica kosu bandinda kosuyorum. Kasli bir vucuda kavusmak bagimlilik yapiyor. Artik bu spordan vazgecemem. ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Günde 1,5 saat yürüyorum. __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Bu aralar yapmiyorum ama,yüzmeyi çok seviyorum. |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Elimden geldikce yürüyorum..Yazları fırsat buldukca yüzüyorum.. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben, ne kötü birşeydir ki kışın spor yapmaktan nefret ediyorum yazında arada yürüyüşe felan çıkıyorum. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Aslında spor yapmayı hiç sevmem ama ne yapalım bu kilolar spor dışında gitmek bilmiyor. Dışardan çok evde yürüyüş bandında koşmayı veya yürümeyi tercih ediyorum. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Evvveeeetttttttttt spor vazgeçilmezimdir taekwando,basketball,yürüyüş |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2007
| Yürüyorum, yüzüyorum ve bisiklet kullanıyorum.. Spor yapmayı bırakın, düşünmek bile bana tuhaf bir heyecan ve ulaşılması başka durumlarda güç olan, çok sevimli bir mutluluk yaşatıyor. En güzel spor diyebilirim ki size neşeli olmak ama.. Neşeli insanların günlük aktivitelerinin diğerlerine nazaran % 20 lerden % 50 lere kadar artabileceğini söylüyor uzmanlar ki buna bende katılıyorum.. Keyfiniz yerindeyse sabahları güneşi selamlamak, asansör yerine merdivenleri üçer beşer inip çıkmak, görevli yerine çıkıp ekmeğini kendin almak... Böyle küçük eylemleri gerçekleştirmek için inanılmaz bir enerji buluyorsunuz kendinizde.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Evet yapıyorum, düzenli vücut geliştirme, jogging, vakit buldukça da bisiklet, schuba, yüzme... __________________
tek gerçek ben'im. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Şu sıralar tek faaliyetim barfiks.. her gün ortalama 20-25 tane yapıyorum. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|