"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En çok neyi özlediniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| En çok neyi özlediniz? Birşeyin üstünden uzun zaman geçince ister istemez özlem duyuyoruz. uzaktaki akrabamızdan,üst kattaki komşumuza memleketinizden,arkadaş ortamlarına.. günümüzde artık oynanmayan çocukluk oyunlarına kadar.. ...... Sınırsız düşünün eminim ki özlediğiniz birşey vardır. Benim özlediklerim.. yakın zamandan Arkadaşlarla yaptığımız playstation futbol turnuvalarını. Çocukluğumdan kalan misket oynamayı Fransa'daki ablam ve yeğenlerimi.. ve uzun zaman yapılmadığında da ''börek'' onu çok özlüyorum tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-01-07 19:06 . |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| en çok lise arkadaşlarımı ve lise dönemini özledim... liseden mezun olunca 1yıl boyunca psikolojim bozulmuştu (haziran 2005 mezunuyum) her sabah kalkışımda ve yatışımda lise anılarım aklıma geliyordu şimdi yeni yeni siliyorum ama arkadaşlarımdan çoğunu 1.5 yıldır görmedim... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Orta okul ve lise yıllarımı.. Ve birisini,,, |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Memleketim, memleketim, memleketim, ne kasketim kaldı senin ora işi ne yollarını taşımış ayakkabım, son mintanın da sırtımda paralandı çoktan, Şile bezindendi. Sen şimdi yalnız saçımın akında, enfarktında yüreğimin, alnımın çizgilerindesin memleketim, memleketim, memleketim... Pırag, 8 Nisan 958 Nazım Hikmet __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kuzenimle aynı evde kalmayı (((((.O kendini biliyor![]() |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Memleketimi.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kardeşimi. ![]() |
|
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Cizreyi çok fazla özledim... Eski arkadaşlarimi özledim.. Yegenlerimle o eski günlerini çok fazla özledim.. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Çocukluk arkadaşım Selini özledim.15 yılımı geçirdiğim Orhangaziyi ve İznik gölünü özledim. |
|
| #10 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Lise yıllarını ve annemi... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|