"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Grup üyelikleri aktif halde mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Şu ana kadar hiçbir kullanıcının herhangi bir gruba üye olduğunu görmedim.Grup üyeliği aktif halde değil mi? Aktif olacak mı?Olacaksa gruplaşma şartları ve talepleri nelerdir? __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Aslında bu sorunun cevabını ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #3 | |
| Arkadaşlar biraz daha çabuk lütfen.Geçen zaman aleyhimize işliyor ![]() __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #4 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Ben sizden olurum yoksa oynamam ![]() __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
| #5 | |
| Olur ama ben fasulye olcam ![]() __________________
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Gruplaşma olmasından taraf değilim. Herkes kendi olsun düşüncesini söylesin Gruplaşma olur ise.. ''vayy sen bizim gruptaki üyeye nasıl laf söylersin'' ''dur şimdi grup üyelerini toplayıpta geliyorum ayrılma bir yere'' gibisin den tartışmayı kızıştıracak ve iki grup arasında polemiğe yol açaçak konuyu dağatıcak yazılar ile karşılaşmamak içten bile değil. Sonuçta hepimiz burada bir grubuz (yöneticiler,moderatörler,yazarlar ve üyeler) Gözlemlediğim şu ki içten içe bir gruplaşmada yok değil. |
| #7 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| #8 | |
| Bir yönetici soruyu cevaplayabilir mi?En azından hayır veya evet densin. __________________
| #9 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Yazıyaz içerisinde kullanıcı grupları üyelik statüleri ile doğru ortantılı olarak kullanılmaktadır. Bunun dışında oluşturulacak grupların Yazıyaz'a bir işlevsellik katacağını düşünmüyoruz. Kaldı ki bu tür grupların yukarıda bazı üyelerimizin de ifade ettiği şekilde olumsuz yönleri bulunmaktadır. Bu sebeple gündemimizde böyle bir düşünce mevcut değildir. Yine de üyelerimizin bu konuda Yazıyaz'ın işlevselliğini bozmayacak hatta katkı yapacak fikirleri mevcut ise memnuniyetle dinleriz. |
| #10 | |
| Fikirsel kamplaşma olacağı konusunda haklısınız ancak burda oluşan beyin fırtınası,belkide buradan çıkacak bir hareketle toplumdaki birçok kişiye daha ulaşabilir.Bu forumda hemen her kaynaktan yazı ve düşünce paylaşılıyor.Kim bilir,belki topluma yön verecek fikir ve oluşumlar buradan çıkabilir. __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|